🔥İndirim Koçtaş 3 Al 2 Öde / 3 Adet Opp Masa Üstü Vantilatör 1300 TL

HB'de 1224TL oluyor.

Boşuna para vermeyin. Attığı taş ürküttüğü kuşa değmiyor.
Sağ sol dönme hemen bozuldu ki dönmese daha iyi zaten anca dibinde olunca bir işe yarıyor bu seferde ses ve titreşiminden kafa ağrıyor.
Şarjlı el tipi olanlar daha iyi üflüyor. Bu anca kuru gürültü.

Boşuna para vermeyin. Attığı taş ürküttüğü kuşa değmiyor.
Sağ sol dönme hemen bozuldu ki dönmese daha iyi zaten anca dibinde olunca bir işe yarıyor bu seferde ses ve titreşiminden kafa ağrıyor.
Şarjlı el tipi olanlar daha iyi üflüyor. Bu anca kuru gürültü.
Kule tipi bence en iyisi bunlar dandik oluyor

geçen sene aldım, 1. kademede bile iş görüyor. Kafası en aşağı eğikken dönmeyebiliyor bazen, vurunca düzeliyor xD, 6 taksit 600'e aldıydım. Günde hiç abartısız 15-16 saat açık, kesinlikle parasının hakkını verdi yani

Bende bu üründen 2-3 gün önce aldım fakat henüz gelmedi ama Çok memmun olanları gördüm.

Bende de farklı bir vantilatör var yine Koçtaş'tan alınma o da 3 al 2 öde'ye dahil olmuş. 2023'te 599 TL'ye almışım. ÜRÜN

- Malzeme kalitesi mükemmel değil ama memnuniyetsizlik yaratmaz. Ben sıkıntı yaşamadım.
- 1. kademe gücü epey kuvvetli, 1. kademede bence yeterince sessiz. Masa için uygun değil çünkü epey büyük çok uzun bir masanız varsa en uca koyabilirsiniz ancak ben yere koyuyorum ordan bile epey üflüyor. Bu yaz sadece 1. derecede kullandım.
- Genelde de döndürerek kullanıyorum. Sabit tutarsanız 30 dk sonra rahatsız edecek kadar kuvvetli. Tabii bu sıcaklara göre değişir. Bu yaz bir tık daha iyi havalar. Çok nadir sabit kullanıyorum.
- Zamanlayıcısı var. Gece yatarken 1 saate kuruyorum yatağıma doğru döndürüyorum o 1 saat süresi içinde uyuyorum. Zamanlayıcı o bakımdan çok iş görüyor.

1399'a alınmaz ama 932 liraya alınır. Yoksa gidin 1500'e bir tane kule tipi fanlardan alın. Onlar da genelde iyi üflüyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,391
Üyeler
200,374
Son üye
Eyüp Kanca

Geri