Çözüldü✓ iPhone 16 Pro Bazen Kasma Sorunu

ya umarım sürümdendir ya instagram felan 120 gibi vermiyor ayarlarda biraz kasıyor arkadaşımda 15 pro var benle aynı sürümü kullanıyor onda böyle sorun yok yeni güncellemeyi bekleyelim yapacak bir şey yok siz nerden aldınız
ya bi tane reals gördüğümü hatırlıyorum bir sebepten dolayı ios limitliyor fpsi. onu kapayabiyon nerden yapıldığını unuttum ama araştır.

ya bi tane reals gördüğümü hatırlıyorum bir sebepten dolayı ios limitliyor fpsi. onu kapayabiyon nerden yapıldığını unuttum ama araştır.
120 hz ekranli telefonlarda ayarlarda 60 a sabitleme ayari var evet ama bizimki zaten suan sinirli degil 120 vermesi lazim

şimdi birkaç neden var telefon güncelleme yeni yapıldıysa normaldir arka planda indirmeler vs oluyordu ama bende telefonu ilk aldığımda whatsapp kasıyordu ama benim 5-6 grup vardı 2k mesajlar vs vardı onları sildim düzeldi
whatsappta neredeyse mesaj yok hocam kurulumu yapali 2-3 gun oldu vallaha
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

telefonunda boş yer ne kadar
daha 80 gb kullanilabilir alan var

Öfff 16 pro ve 18.7 çalıştırmak süper

Hocam nimet gibi bi sürümdesin haberin olsun güncelleme aynen devam. Bitene kadar zabaha kadar suyu çıkana kadar. IOS 26 ilk çıktığında appleın, bu zamana kadar aldığı en ağır eleştirileri almasına sebep olan ilk ios versiyonu ilan edildi zaten :)

Ben 3 gün bile dayanamadım 15 proyu 26 ya güncellemiştim enayi gibi, ailede 14 kullanıp daha 18.5 da kalan bi cihaz vardı direkt ona verdim 14 ü ben aldım. Kafam rahat. Hem iostan hemde 14 ün bataryasından kazanıyorum. Halen fazla gidiyor. Pil sağlığı 88 tam şarjda 9 saat ekran süresi yapmışım

Apple şu likid crystal saçmalığından ve safari arayüzünden umarım vazgeçer
valla hiç bilmiyorum hocam ben bu iosun artılarını eksilerini ya. bu zamana kadar hep android kullandım. son 1 yıldır iphone kullanıyorum. Sakın güncelleme yapma dediler bende o vakitten beridir hiç güncellemiyorum. Bu güncellenince geri dönüşü olmuyormu ?

valla hiç bilmiyorum hocam ben bu iosun artılarını eksilerini ya. bu zamana kadar hep android kullandım. son 1 yıldır iphone kullanıyorum. Sakın güncelleme yapma dediler bende o vakitten beridir hiç güncellemiyorum. Bu güncellenince geri dönüşü olmuyormu ?

İos 26 çıktığında geri dönüş anahtarlarını kapatmıyorlardı ilk 7-10 gün. Dönebilme ihtimalim vardı ama ben uğraşmadım

Artık imkansız. 26.0 ilk çıktığı günlerde 18.5 veya 18.7 ye dönme ihtimalimiz vardı

18.7 ile gidebildiğin kadar git kısacası sakın. Kimse ayılıp bayılmadı hayranlık duymadı; “yani bence fena değil ben o kadar kötü bulmadım” dedi insanların yarısıda 26 için. Ama yarısıda 26 yı bir o kadar lanetledi

Likit kristal etkisi azalsın diye yok kontrast arttır şunu yap bunu yap. Hem yapıyolar hemde sıvamak için tavsiye veriyolar

ios 26 cok kotu hocam gecmeyin her telefonda iyi calismiyor bence arkadasimda var 16 pro max onlarda da bazen kastiriyor goruyorum ama benimki biraz daha kotu tekrar donus yok 18 e 18 de kalin guzel bir yanida yok 26 nin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,980
Üyeler
200,814
Son üye
plankton

Geri