kasayı yere yatır kilidi aç az bise bastir tık etcek ondan sonra kasanin dıs tarafından vidalicanArkadaşlar yeni sistem aldım ekran kartını monte edemiyorum kasa Lian lı vector v100r
Taktım ama acaba yamuk mu taktım vidalar denk düşmüyorkasayı yere yatır kilidi aç az bise bastir tık etcek ondan sonra kasanin dıs tarafından vidalican
kasayı yere yatır kilidi aç az bise bastir tık etcek ondan sonra kasanin dıs tarafından vidalican
vidaları sık oturur yerineTaktım ama acaba yamuk mu taktım vidalar denk düşmüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
benimkinin vidasıda denk düşmüyor ama 3 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım. kartın 3 fanlı ise mutlaka destekleyici bise koyTaktım ama acaba yamuk mu taktım vidalar denk düşmüyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gümüş plakanın üstüne değil mividaları sık oturur yerine
Vida doğru ama değil miProblem yok vidaları sıkınca tam oturacak
kartı takmak için kasadan söktüğünüz vidalar bunlar ise evet doğru vidalarVida doğru ama değil mi
kasa modelini nasil anladinVidalari sıkınca oturacaktır. Hayırlı olsun hocam v100r çok güzel kasa
Gözlerim çok keskindir demek isterdim ama yazmış arkadaşkasa modelini nasil anladin
Hocam bi tanesini taktım ama diğerini elim geçmiyor oraya böyle de olsa yeterli midirGözlerim çok keskindir demek isterdim ama yazmış arkadaş
Hallettim hocam vidalarıHocam bi tanesini taktım ama diğerini elim geçmiyor oraya böyle de olsa yeterli midir