Uygun Fiyata Ram Yakalmak İçin Ne Yapmalıyım

Lordas

80+
Reaksiyon skoru
8
beyler merhaba uygun fiyata ram yakalamak için bütün sitelere gidip istediğim özellikteki ramlari fav yapıp indirim mi kovalayayım yoksa başka bir taktik vs var mı aynı zamanda bizim forumu da takip ediyorum tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler :)

beyler merhaba uygun fiyata ram yakalamak için bütün sitelere gidip istediğim özellikteki ramlari fav yapıp indirim mi kovalayayım yoksa başka bir taktik vs var mı aynı zamanda bizim forumu da takip ediyorum tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler :)
EN çok 2 elleri kovalıcakdın

2. el alcaksan sarı sitede filtre yap en düşüğü seç her gün oraya bak yeni ilanlar düşüyo sıfır istersen her gün akakçeden istediğin modele bak fava ekle bu şekil

2. ele güvenmiyorum ya sahte muhabbetleri varmış
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hepsini akakçeden favladım direkt itopya incehesap gibi yerlerden eklemeye gerek var mı

Son düzenleme:

hepsini akakçeden favladım direkt itopya incehesap gibi yerlerden eklemeye gerek var mı
adamdan cpu-z uygulamasından ram özelliklerini atmasını isteyin onuda buraya atın yardımcı oluruz eğer sahteyse orda çıkar

ramlerin testlerini yaparsan sorun cikmaz, bide forumda sürekli sıcak fırsatlara bak

bir iki tanesine yazdım lavuklar şey diyo 0 paket açamam cart curt
öyle diyen satıcılara ayar çekmek lazım da hangi birisine yapcan kutuyu açmicaksan satma a yalanmı

Tarayıcı>facebook>modartpc satış grubu*referanslı üyelerden* 2.el ramlari alablrsniz
6000mhz cl 30 32gb ramlar 14-16k

Tarayıcı>facebook>modartpc satış grubu*referanslı üyelerden* 2.el ramlari alablrsniz
6000mhz cl 30 32gb ramlar 14-16k
taksitli bir şekilde almayı düşünüyorum her şeyi kral teşekkür ederim yinede bilgi için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,376
Üyeler
200,103
Son üye
winchester31

Geri