- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam son olarak bunuda bu yönü ile mi takacağım aparat gibi olan şey üst kısımda mı kalacakBen hep tek vida takmıştım hiç çift taktığımı hatırlamıyorum
Hocam son olarak bunuda bu yönü ile mi takacağım aparat gibi olan şey üst kısımda mı kalacakBen hep tek vida takmıştım hiç çift taktığımı hatırlamıyorum
Tık etti sağlamlığı için yani tam taktığımı anlamam için ne yapmam lazımÇentik üste gelecek tık edicek zaten sesi duyarsan oturmuştur
evet böyle kalıcakHocam son olarak bunuda bu yönü ile mi takacağım aparat gibi olan şey üst kısımda mı kalacak
Biraz çek elinle gelmiyorsa okeydirTık etti sağlamlığı için yani tam taktığımı anlamam için ne yapmam lazım
Oldu galibaBiraz çek elinle gelmiyorsa okeydir
Teşekkür ederim vaktinizi çaldıysam kusura bakmayın iyi günler dilerimGüle güle kullan hocam
Estağfurullah hocamTeşekkür ederim vaktinizi çaldıysam kusura bakmayın iyi günler dilerim
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum pcyi açtım ekran kartı bios güncellemeleri yaptım ekstra olarak başka bi ayar önerir misiniz ramleri 6000MHz felanEstağfurullah hocam
Expo aç hocam kafidirHocam tekrardan rahatsız ediyorum pcyi açtım ekran kartı bios güncellemeleri yaptım ekstra olarak başka bi ayar önerir misiniz ramleri 6000MHz felan
Hocam son olarak bilgisayarı kullanırken fanların bazen kendi kendine hızlı dönüp ses çıkardığını farkettim genelde oyuna girerken oluyor ama ağır bir oyunda değil valoya felan girerken oluyor sebebi nedir ve bu fanların hızını hangi uygulamadan ayarlayabilirim daha önceden gigabyte anakartım vardı o uygulamadan bakabiliyordum şuan nasıl bakabilirimExpo aç hocam kafidir
Biostan ve msi afterburnerdan ayarlayabilirsin . Fanlarin hizlanmasinin sebebi cpu veya gpu kullaniminin artması ve ısının artma eğiliminde olmasıHocam son olarak bilgisayarı kullanırken fanların bazen kendi kendine hızlı dönüp ses çıkardığını farkettim genelde oyuna girerken oluyor ama ağır bir oyunda değil valoya felan girerken oluyor sebebi nedir ve bu fanların hızını hangi uygulamadan ayarlayabilirim daha önceden gigabyte anakartım vardı o uygulamadan bakabiliyordum şuan nasıl bakabilirim