Ekran Kartını Takmıyorum Yardım

Ben hep tek vida takmıştım hiç çift taktığımı hatırlamıyorum
Hocam son olarak bunuda bu yönü ile mi takacağım aparat gibi olan şey üst kısımda mı kalacak

Ekler

• 18486.webp
    18486.webp
    461.9 KB · Hit: 25
Çentik üste gelecek tık edicek zaten sesi duyarsan oturmuştur

Güle güle kullan hocam

Hocam tekrardan rahatsız ediyorum pcyi açtım ekran kartı bios güncellemeleri yaptım ekstra olarak başka bi ayar önerir misiniz ramleri 6000MHz felan
Expo aç hocam kafidir

Expo aç hocam kafidir
Hocam son olarak bilgisayarı kullanırken fanların bazen kendi kendine hızlı dönüp ses çıkardığını farkettim genelde oyuna girerken oluyor ama ağır bir oyunda değil valoya felan girerken oluyor sebebi nedir ve bu fanların hızını hangi uygulamadan ayarlayabilirim daha önceden gigabyte anakartım vardı o uygulamadan bakabiliyordum şuan nasıl bakabilirim

Hocam son olarak bilgisayarı kullanırken fanların bazen kendi kendine hızlı dönüp ses çıkardığını farkettim genelde oyuna girerken oluyor ama ağır bir oyunda değil valoya felan girerken oluyor sebebi nedir ve bu fanların hızını hangi uygulamadan ayarlayabilirim daha önceden gigabyte anakartım vardı o uygulamadan bakabiliyordum şuan nasıl bakabilirim
Biostan ve msi afterburnerdan ayarlayabilirsin . Fanlarin hizlanmasinin sebebi cpu veya gpu kullaniminin artması ve ısının artma eğiliminde olması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,182
Üyeler
200,302
Son üye
ardakildaci68

Geri