flyingatm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 739
Yeni partiyi kursun, sonra bakarız.Özgür Özel ile iletişime geçseler olmaz mı![]()
Yeni partiyi kursun, sonra bakarız.Özgür Özel ile iletişime geçseler olmaz mı![]()
Hocam ben 2 kere hem klavye hem kulaklık aldım 1tlye . Hesabı önce herşeyini hazırla adresini falan ayarla. Zamanı gelince 5 tane sekme açıyorum hepsinde sepete ekleyip ödemeye gitmeye calısıyprum 10-15 dakika sürüyor ama ödeme kısmına geliyorsun. Normal kartla almaya çalıştıgında çok kez sorun yasıyorsun yoguluktan ben 2 alışımda da GarantiPay ile aldım. Garanti pay sayfasına kadar yüklenirse sayfa gerisinde iş bitiyor rahatça ödüyorsun hemen sipariş düşüyor. Herkes görmez inşallahHocam ben buna giriyorum sepete ekliyorum ama site kalabalığından hiçbirşey alamıyorum nasıl yapıyorlar bunu taktiğim var mı?
Hocam deniyeceğim inşallah alırım hepsi açıldıktan 1 dakika sonra falan giriyorum ama site donuyor giremiyorum ödemeye senin dediğini deneyeceğim.Hocam ben 2 kere hem klavye hem kulaklık aldım 1tlye . Hesabı önce herşeyini hazırla adresini falan ayarla. Zamanı gelince 5 tane sekme açıyorum hepsinde sepete ekleyip ödemeye gitmeye calısıyprum 10-15 dakika sürüyor ama ödeme kısmına geliyorsun. Normal kartla almaya çalıştıgında çok kez sorun yasıyorsun yoguluktan ben 2 alışımda da GarantiPay ile aldım. Garanti pay sayfasına kadar yüklenirse sayfa gerisinde iş bitiyor rahatça ödüyorsun hemen sipariş düşüyor. Herkes görmez inşallah![]()
Hawk’in membran klavyelerinden birisi gelecek bence deHawk Gaming'in HK258 serisinden bi klavye olacakmış gibi bi his var içimde.
60 tl geçirirlerHadi Diyelim 0,25 Kuruş Oldu Ee Kargo Parası![]()
kargo parası allahın emri hoca onu saymicanHadi Diyelim 0,25 Kuruş Oldu Ee Kargo Parası![]()
YOOOKK 0.2560 tl geçirirler
bu soruyu sorarak silivride tatil kazandınızVergilerini Biz Verdik Yine Ücret Veren Biziz Öyle Mi ?