🔥İndirim Hyper X Cloud Stinger 3 Kablosuz 3299tl Vatan

SerhatKRbb

80+ Silver
Reaksiyon skoru
940
LiNK

Piyasaya yeni girdi. Hp Store fiyatı 5999TL
Avrupa Fiyatı 100Euro ancak yeni geldiginden bilmiyorum performansını ayrıca sanırım vatan fiyat hatası ile girmiş kablolusu ile aynı fiyat.

Ekler

• 53572.webp
    53572.webp
    96.8 KB · Hit: 65
Cloud core 2 wireless'ten iyi mi bu?

Cloud 3s göre nasıl acaba bu kulaklık

Cloud 3s göre nasıl acaba bu kulaklık
Cloud 3 S önceki versiyonun güncel hali olarak çıktı ki bundan oyun amacıyla çok çok daha iyidir. Bu bence hyper x in piyasada uygun fiyatlı kulaklıgı kalmadı diye çıkardıgı bir model muhtemelen 3300 olmasada 4000 e yakın fiyatlarda çok çok rakibi vardır. 3300 bence verilebilir 3 ay taksitle alırsın Ancak Cloud 3 S arada bir 4800 gibi fiyatlara indiğini gördük bence türkiye için 1500TL çok bir fark değil. Ben en fazla bu kadar verebilirim diyecek adama satılabilecek tek gaming işi kablosuz kulaklıktır heralde. No nameler hariç tabii ki

Razer blackshark v2x den geçilir mi? Ve beyaz modeli var mı

Razer blackshark v2x den geçilir mi? Ve beyaz modeli var mı
Beyaz degilde PlayStation modeli var o da 5999 tl zaten Vatanda beyaz olarak kablolu Playstation modeli var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok da iyi gibi gelmedi.
Ben de çok iyiymiş gibi geldigini düşünmüyorumda sanırım bu fiyatlarda gaming işi kablosuz hiç yok

Cloud 3 S önceki versiyonun güncel hali olarak çıktı ki bundan oyun amacıyla çok çok daha iyidir. Bu bence hyper x in piyasada uygun fiyatlı kulaklıgı kalmadı diye çıkardıgı bir model muhtemelen 3300 olmasada 4000 e yakın fiyatlarda çok çok rakibi vardır. 3300 bence verilebilir 3 ay taksitle alırsın Ancak Cloud 3 S arada bir 4800 gibi fiyatlara indiğini gördük bence türkiye için 1500TL çok bir fark değil. Ben en fazla bu kadar verebilirim diyecek adama satılabilecek tek gaming işi kablosuz kulaklıktır heralde. No nameler hariç tabii ki
Merak ettim hocam sadece , kulaklık var bende. Geçen aylarda Machenike GX60 aldım, 1560 liraya geldi bana. Bu fiyata 4000-5000 liralık kulaklıklara kafa tutuyor, memnunum ben. Sadece tek eksisi programı yok, onu da Equalizer APO'yla çözdüm

Geri