Bellek Kullanımı %90'ın Altına Düşmüyor.

aliiii24

80+
Reaksiyon skoru
76
Merhaba, Mem reduct uygulamasında ve görev yöneticisinde bellek kullanımım genel olarak hep %90 seviyesinin üzerinde. Bu durum normal mi?

Oyun açık değilken, sadece brave ve dc açıkken ram kullanımı bu şekilde;
1784978594501.webp

Valorant, lol oynuyorum sadece. Bu oyunlardan birisine girince, 94-97 arasında gidip geliyor sadece. Mem reduct uygulamasından temizle yapsam da düşmüyor. Sebebi nedir? Sıkıntılı bir durum mu var?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
bende opera açıkken %30 40 civarında %90 çok fazla gibi geldi en çok kullanan uygulamar gözüküyor ordan bakın

1 GB ram kullanıyor 14 gb kullanmış gösteriyor.Windows tarafında sorun olabilir güvenli modda başlangıç yapmayı dene orada bu ram miktarları fazla olursa ona göre anlaşılır.Yazılımsal mı donanımsal mı olduğu.

Bu durum uzun süredir bende de böyle, denk geldiğim iyi oldu. Çözümü bilen arkadaş varsa cevaba beni de alıntılarsa sevinirim.

Sistemindeki grafik birimi apu mu ? Ram paylaşımı sezdim. Görev Yöneticisinden GPU birimine tıkla sağ alt kısımda Paylaşılan GPU Belleği Kısmını at.

1 GB ram kullanıyor 14 gb kullanmış gösteriyor.Windows tarafında sorun olabilir güvenli modda başlangıç yapmayı dene orada bu ram miktarları fazla olursa ona göre anlaşılır.Yazılımsal mı donanımsal mı olduğu.
Sistemindeki grafik birimi apu mu ? Ram paylaşımı sezdim.
26.6.4 AMD Software sürümünü indirmiştim 2 gün önce. 2 gündür bellek kullanımım aşırı fazlaydı, bugün tekrardan eski sürümüne döndüm AMD Software'ın. Sorun düzeldi, bilginiz olsun.
Yok hocam intel 12.nesil i7 ve RTX 3050Ti grafik kartı mevcut, laptop bu arada.

Merhaba, Mem reduct uygulamasında ve görev yöneticisinde bellek kullanımım genel olarak hep %90 seviyesinin üzerinde. Bu durum normal mi?

Oyun açık değilken, sadece brave ve dc açıkken ram kullanımı bu şekilde;
Alıntıyı görüntüle
Valorant, lol oynuyorum sadece. Bu oyunlardan birisine girince, 94-97 arasında gidip geliyor sadece. Mem reduct uygulamasından temizle yapsam da düşmüyor. Sebebi nedir? Sıkıntılı bir durum mu var?
yüzdelik değil de miktara bakacaksın gayet normal

Şu anda valorant açık, dc açık, googleda video açık ve valorantta ekran yakalama açık bir şekildeyken %50 civarında bellek kullanımı var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yüzdelik değil de miktara bakacaksın gayet normal
Nasıl yani?

Görev yöneticisinin RAM'i net olarak neye harcadığını göstermemesi çok saçma değil mi..

Hiç Uğraşma Chrome Web Mağazası Yaz Gir Browsec Vpn Kur Bağlan Sonra Malwarebytes Sitesine Gir İndir Kapsamlı Tarama Yap Çünki Kimse Bilemez Ne Olduğunu Dediğimi Yap Bence Avast Vb Boşver Onları Bu Konuda En İyisi Malwarebytes Virüs Varsa.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Görev yöneticisinin RAM'i net olarak neye harcadığını göstermemesi çok saçma değil mi..
Ya Hocam Genelde Bu Gelişmiş Virüsler Artık Sistemin Kendi Sürücülerini Bile Kullanıyor Geçen Gün Benimde Başıma Geldi Avast Bile Bulamadı Malwarebytes Buldu Bildiğiniz Normal Sürücü Dosyası Gözüküyor System 32 De Eğer Buda Öyleyse Normal Yani Eğer Virüsse Bendede Gözükmüyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,320
Üyeler
200,344
Son üye
Roxytthe

Geri