RTX 5070ti 32 GB Ram AMD 7800x3 1tb

Seazer

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar bu başlıkta saydığım şekilde kasa toplamak istiyorum max bütçe 110-120k arasında internetten fiyatlara bakınca hazır bu şekilde kasalar gördüm fakat kendim daha uyguna bulmaya çalışıyorum önerdiğiniz bunu al dediğini ucuza gördüğünüz bildiğiniz bir yer var mı? Daha uyguna yapıp klavye monitör falanda ekleme yapıcam. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Daha önce hiç kasa falan dizmedim eminim bir çok kişinin işine yarayacaktır.

Arkadaşlar bu başlıkta saydığım şekilde kasa toplamak istiyorum max bütçe 110-120k arasında internetten fiyatlara bakınca hazır bu şekilde kasalar gördüm fakat kendim daha uyguna bulmaya çalışıyorum önerdiğiniz bunu al dediğini ucuza gördüğünüz bildiğiniz bir yer var mı? Daha uyguna yapıp klavye monitör falanda ekleme yapıcam. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Daha önce hiç kasa falan dizmedim eminim bir çok kişinin işine yarayacaktır.
enucuzsistem bu siteye gir istediğin özellikleri seç sonra bu konuya at bakalım

Sinerji choi sistem tam senlik bence öneririm
inceledim gayet güzel. Aklımda freijlord vardı ama bu senin attığın daha iyiymiş yan özellikleri. Yinede kendim toplamayı düşünüyorum eğer dahauyguna toplayabilirsem

Bu fiyatlara Rtx 5080 satıldı.

inceledim gayet güzel. Aklımda freijlord vardı ama bu senin attığın daha iyiymiş yan özellikleri. Yinede kendim toplamayı düşünüyorum eğer dahauyguna toplayabilirsem
Kolay gelsin.Ama bu kalitede özellikte fiyat çok uygun .Ben parça parça toplamaya baslamasaydim alabilirdim .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kolay gelsin.Ama bu kalitede özellikte fiyat çok uygun .Ben parça parça toplamaya baslamasaydim alabilirdim .
😞

😞
Bu arada iyice bir araştırayım dedim hem benim dediğim hem senin dediğin sinerjiden alınmaz gibi bir çok yorum gördüm

Sinerji choi sistem tam senlik bence öneririm
Cl 56 ram ney soyle CL 300-500 bulamadinizmi

çok anlamıyorum hocam elimden geldiğince bir şeyler seçtim ekran kartı işlemci falan kafamda oturdu fakat diğerleri konusunda emin değilim
İnanılmaz kötü seçimler. Bilen birine seçtir. Yazık olur Parana bunlarla.

Cl 56 ram ney soyle CL 300-500 bulamadinizmi

İnanılmaz kötü seçimler. Bilen birine seçtir. Yazık olur Parana bunlarla.
Arkadaşim sen hangi sisteme bakıyorsun bilemiyorum benim dediğim sistemde goodram 6400 CL32 var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,424
Üyeler
200,398
Son üye
berkankav

Geri