Yardım Poco F8 Ultra Alinir mi

Hocam siz f8 ultra alabilirsiniz gayet iyi telefon
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim sen yd kullanabilirsin herkes IMEI ile uğraşmak zorunda değil maalesef
IMEI'nin nesiyle uğraşıyosun kardeş? 2.000TL verip hallettiriyorsun zaten.

Hocam global rom ile çözülüyor mu bir bilginiz varmıdır
Henüz denemedim ama EU Rom veya K90 Pro max romu ile çözülür ki bunun için Bootloader açılması lazım. Bazı servisler bootloader' ı kapatıp yollayınca tekrar garantiye alıyor diye duymuştum ama her türlü risk. %100 safe bir yöntemi yok. O yüzden bence bu telefonun hakkı yurtdısı almak. Ama yurtici fiyatı da baya okey diğer yurtici rakiplere göre. Honor Magic 8 pro düşerse cok iyi ki 63k gördü daha yeni

Yani elinde kalan duymadım henüz imei giderse yeni imeiyi 200-300 liraya çakarsın genelde ilk attırma pahalı oluyor
200-300 lira değilde yine 1.000-1.500 lira bir masraf tekrardan çıkabilir. Referanslı bir yerden satın alınırsa risk sıfıra iner.

200-300 lira değilde yine 1.000-1.500 lira bir masraf tekrardan çıkabilir. Referanslı bir yerden satın alınırsa risk sıfıra iner.
Evet genelde aldıgın yer iyiyse ben imeisi patlayan pek görmedim ozellikle kendiniz verirseniz en iyi olur ama konu sahibi bu işleri bilmiyor belli ki TR alsa daha iyi olur

Henüz denemedim ama EU Rom veya K90 Pro max romu ile çözülür ki bunun için Bootloader açılması lazım. Bazı servisler bootloader' ı kapatıp yollayınca tekrar garantiye alıyor diye duymuştum ama her türlü risk. %100 safe bir yöntemi yok. O yüzden bence bu telefonun hakkı yurtdısı almak. Ama yurtici fiyatı da baya okey diğer yurtici rakiplere göre. Honor Magic 8 pro düşerse cok iyi ki 63k gördü daha yeni
Eu rom değilde Avrupa rom'u (eea) kullanılabilir
hyperos 3 güncellemesi resmi olarak çin romundan sonra ilk eea yani Avrupa rom'una gelmişti
1000018577.webp

Eu rom değilde Avrupa rom'u (eea) kullanılabilir
hyperos 3 güncellemesi resmi olarak çin romundan sonra ilk eea yani Avrupa rom'una gelmişti
Alıntıyı görüntüle
EU dısında hepsi bence aynı kılıfa sahiptir bizzat deneyene kadar emin olamam ama belki hiç rom değişmeden de arayüzü çevirmenin bi yolu vardır bilmediğim çünkü k90 pro max de aynı romu kullanıyor ama onda poco arayüzü olmuyor bildiğim kadarı ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,208
Üyeler
200,062
Son üye
fakirköpek123

Geri