yasaltefeci
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Buna 2.5k vermeye değer mi ?
şuan kullanıyorum soru sorabilirsinBuna 2.5k vermeye değer mi ?
Alıntıyı görüntüle
Nesi kronikalınmaz kronik
Mikrofonu sorunlu dip ses ve yansıması yapıyor ben ve arkadaşımda yaşadı bunu. Alınacaksa bile 2.5K'ya alınmaz alınmamalı. 1 yıl kullandım rahat olması dışında kötü bir kulaklık.Nesi kronik
Ses yansımasına bir şey diyemem ufaktan veriyor son ses kullanınca ama dip ses yok açık ara mikrofon ses kalitesi olarak piyasadaki çoğu kulaklıktan daha iyi benceMikrofonu sorunlu dip ses ve yansıması yapıyor ben ve arkadaşımda yaşadı bunu. Alınacaksa bile 2.5K'ya alınmaz alınmamalı. 1 yıl kullandım rahat olması dışında kötü bir kulaklık.
Şu daha iyi:
Hocam Bası az Tizi fazla bi kulaklık arıyorum önceki böyle,şuan kullanıyorum soru sorabilirsin
Her kulaklığın üretimden kaynaklı bas ve tiz oranları farklı imiş , Tizi fazla bır şey arıyorum.Hayır, bu ürünün ederi ₺1000. Marka algısı, döviz, çok satıyor ve satıcı kaynaklı fiyatı gereksiz şişmiş durumda.
Ürün aşırı giriş seviyesi Razer JAK, ses boğuk gelecek ve yazılım ayarı yapsan bile doğru düzgün duyamayacaksın. Hatta elimde ₺4000 bir ses kartı ile denedim, onda bile ses seviyesi çok az. Tabii ses kartı daha net duymamı sağlıyor, ama kötü. Malzeme kalitesi keza ₺1000 seviyesindeki Çinli ürünlerden bile kötü. Sert ve ucuz bir plastik var, düşerse kırılma ihtimali olan, kablosu böyle garip bir plastik (baseus renkli şarj kablolarının ince hali) sürekli dolanıyor ve düzeltemiyorsun garip. Ben ₺1600 civarına Amazon'dan almıştım. Dolapta duruyor.
Aynı anda sıvı sabun söylemiştim, kargoda sorun çıkarınca iade olacaktı. Desteğe yazdım yeniden yolladılar, o yüzden iki tane gözüküyor.
Alıntıyı görüntüle
Ses boğukluğu ve azlığını Realtek'de bağlantıdaki ayar ile çözüyorsunuz. Ekstra ses şiddeti artıran ayarlar var. Yani ₺1000-1500 olsa alınabilir derdim, o fiyatla alınmaz. Önceden alıp bu ayarları bilmeyenler baksın diye paylaşıyorum.
Jak girişli kulaklıklar tamamen anakartınızdaki ses kartına baktığından, genellikle 50, 53, 60 mm diye pazarlanan kulaklıkların sesleri boğuk ve az geliyor. Çoğu kullanıcı ucuz diye aldığından bu kulaklıkların sesini iyileştirme gibi şeylerden anlayan kullanıcılar olmuyorlar.
Bu konuda size sesi iyileştirmek için üç tane yöntem göstereceğim. Ses kartı yöntemi sadece Jak kulaklık(yani arka ve ön taraftaki jak girişine takılan) ve hoparlörler için geçerlidir. Diğer iki yöntemi ses kartı olan USB girişli kablolu ve kablosuz ürünlerde de kullanabilirsiniz.
İlk olarak ses kartı yöntemini...
- darktower
- Cevap: 14
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
Bu bütçelerde H2015 PRO alınabilir veya kablolu olarak Fifine H6.
Forumda daha detaylı yazılar yazmışımdır, aratırsanız çıkacaktır. BlackShark V2 X, yerelde Razer'in sattığı en giriş seviyesi ürün ve fiyatını hak etmiyor. ₺0-3000 arasında tamamen Çinli markalara Havit, Fifine, Mchose, ATK veya fason üretim Gamepower, Rampage falan yönelin. Bunlarda USB girişli olanların hepsinde ses kartı var ve ses olarak Razer'dan daha iyiler.
Ses öznel bir şey aynı sesi alsan ona farklı gelir sana farklı gelir ayrıca aynı sesi alirmisin tartışılır her kulaklığın karakteristiği farkli. Bir ayar her kulaklıkta kullanılmaz ayrıca.Her kulaklığın üretimden kaynaklı bas ve tiz oranları farklı imiş , Tizi fazla bır şey arıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Zaten ne alırsam alayım yapacağım ayar bu şekilde:
bi tanıdğımda bundan vardı 2 senedir 7.1 i aktif etmeden kullanıyormuş daha dün söyleyince aktif etti,sonra bu ayarı yapmasını söyledim uçuyo
şuan :d
Alıntıyı görüntüle
1.5k 2. ya bir şey alıp aynı ayarı yapınca aynı performansı alır mıyım bilemedim ?
Fark etmez yine de ₺2600 bu ürün için fazla, 6 ay önce ₺1500 satılıyordu. Fifine H6 alıp ona EQ ayarı yapabilirsiniz.Her kulaklığın üretimden kaynaklı bas ve tiz oranları farklı imiş , Tizi fazla bır şey arıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Zaten ne alırsam alayım yapacağım ayar bu şekilde:
bi tanıdğımda bundan vardı 2 senedir 7.1 i aktif etmeden kullanıyormuş daha dün söyleyince aktif etti,sonra bu ayarı yapmasını söyledim uçuyo
şuan :d
Alıntıyı görüntüle
1.5k 2. ya bir şey alıp aynı ayarı yapınca aynı performansı alır mıyım bilemedim ?