Razer Blackshark V2 X Alınır mı?

Reaksiyon skoru
1
Buna 2.5k vermeye değer mi ?
1784987319835.webp

alınmaz kronik

Mikrofonu sorunlu dip ses ve yansıması yapıyor ben ve arkadaşımda yaşadı bunu. Alınacaksa bile 2.5K'ya alınmaz alınmamalı. 1 yıl kullandım rahat olması dışında kötü bir kulaklık.

Şu daha iyi:
Ses yansımasına bir şey diyemem ufaktan veriyor son ses kullanınca ama dip ses yok açık ara mikrofon ses kalitesi olarak piyasadaki çoğu kulaklıktan daha iyi bence
Dip ses oluyorsa mevcut anakartınızdan kaynaklıdır ben direk anakarta bağlayıp kullanıyorum dip ses yok
Eski kasamda dip ses oluyordu usb ses kartıyla kullanıyordum dip sesi kesiyordu
Şahsen memnunum kulaklıktan
Corsair Virtuoso Max aldım geçen onu değil hala Razer ı kullanıyorum öyle söyleyim :D

Hayır, bu ürünün ederi ₺1000. Marka algısı, döviz, çok satıyor ve satıcı kaynaklı fiyatı gereksiz şişmiş durumda.

Ürün aşırı giriş seviyesi Razer JAK, ses boğuk gelecek ve yazılım ayarı yapsan bile doğru düzgün duyamayacaksın. Hatta elimde ₺4000 bir ses kartı ile denedim, onda bile ses seviyesi çok az. Tabii ses kartı daha net duymamı sağlıyor, ama kötü. Malzeme kalitesi keza ₺1000 seviyesindeki Çinli ürünlerden bile kötü. Sert ve ucuz bir plastik var, düşerse kırılma ihtimali olan, kablosu böyle garip bir plastik (baseus renkli şarj kablolarının ince hali) sürekli dolanıyor ve düzeltemiyorsun garip. Ben ₺1600 civarına Amazon'dan almıştım. Dolapta duruyor.

Aynı anda sıvı sabun söylemiştim, kargoda sorun çıkarınca iade olacaktı. Desteğe yazdım yeniden yolladılar, o yüzden iki tane gözüküyor.

2026-07-25_17-58.webp

Ses boğukluğu ve azlığını Realtek'de bağlantıdaki ayar ile çözüyorsunuz. Ekstra ses şiddeti artıran ayarlar var. Yani ₺1000-1500 olsa alınabilir derdim, o fiyatla alınmaz. Önceden alıp bu ayarları bilmeyenler baksın diye paylaşıyorum.

Bu bütçelerde H2015 PRO alınabilir veya kablolu olarak Fifine H6.

Forumda daha detaylı yazılar yazmışımdır, aratırsanız çıkacaktır. BlackShark V2 X, yerelde Razer'in sattığı en giriş seviyesi ürün ve fiyatını hak etmiyor. ₺0-3000 arasında tamamen Çinli markalara Havit, Fifine, Mchose, ATK veya fason üretim Gamepower, Rampage falan yönelin. Bunlarda USB girişli olanların hepsinde ses kartı var ve ses olarak Razer'dan daha iyiler.

şuan kullanıyorum soru sorabilirsin
Hocam Bası az Tizi fazla bi kulaklık arıyorum önceki böyle,
En yakın bunu buldum ama kimi Bası fazla Kimi Tizi fazla demiş sonra bi
Tanıdığım eq ayarı ile bunu düzeltirsin dedi.
Bi de kartı göndermemişler flan dedi. ??
1785002813450.webp

Son düzenleme:
Hayır, bu ürünün ederi ₺1000. Marka algısı, döviz, çok satıyor ve satıcı kaynaklı fiyatı gereksiz şişmiş durumda.

Ürün aşırı giriş seviyesi Razer JAK, ses boğuk gelecek ve yazılım ayarı yapsan bile doğru düzgün duyamayacaksın. Hatta elimde ₺4000 bir ses kartı ile denedim, onda bile ses seviyesi çok az. Tabii ses kartı daha net duymamı sağlıyor, ama kötü. Malzeme kalitesi keza ₺1000 seviyesindeki Çinli ürünlerden bile kötü. Sert ve ucuz bir plastik var, düşerse kırılma ihtimali olan, kablosu böyle garip bir plastik (baseus renkli şarj kablolarının ince hali) sürekli dolanıyor ve düzeltemiyorsun garip. Ben ₺1600 civarına Amazon'dan almıştım. Dolapta duruyor.

Aynı anda sıvı sabun söylemiştim, kargoda sorun çıkarınca iade olacaktı. Desteğe yazdım yeniden yolladılar, o yüzden iki tane gözüküyor.

Alıntıyı görüntüle

Ses boğukluğu ve azlığını Realtek'de bağlantıdaki ayar ile çözüyorsunuz. Ekstra ses şiddeti artıran ayarlar var. Yani ₺1000-1500 olsa alınabilir derdim, o fiyatla alınmaz. Önceden alıp bu ayarları bilmeyenler baksın diye paylaşıyorum.

Bu bütçelerde H2015 PRO alınabilir veya kablolu olarak Fifine H6.

Forumda daha detaylı yazılar yazmışımdır, aratırsanız çıkacaktır. BlackShark V2 X, yerelde Razer'in sattığı en giriş seviyesi ürün ve fiyatını hak etmiyor. ₺0-3000 arasında tamamen Çinli markalara Havit, Fifine, Mchose, ATK veya fason üretim Gamepower, Rampage falan yönelin. Bunlarda USB girişli olanların hepsinde ses kartı var ve ses olarak Razer'dan daha iyiler.
Her kulaklığın üretimden kaynaklı bas ve tiz oranları farklı imiş , Tizi fazla bır şey arıyorum.
1785068244213.webp

Zaten ne alırsam alayım yapacağım ayar bu şekilde:
bi tanıdğımda bundan vardı 2 senedir 7.1 i aktif etmeden kullanıyormuş daha dün söyleyince aktif etti, :) sonra bu ayarı yapmasını söyledim uçuyo
şuan :d
1785067126781.webp

1.5k 2. ya bir şey alıp aynı ayarı yapınca aynı performansı alır mıyım bilemedim ?

Ekler

• 1785066055623.webp
    1785066055623.webp
    3 KB · Hit: 6
  • 1785068214215.webp
    1785068214215.webp
    3 KB · Hit: 6
Son düzenleme:
Her kulaklığın üretimden kaynaklı bas ve tiz oranları farklı imiş , Tizi fazla bır şey arıyorum.
Alıntıyı görüntüle
bi tanıdğımda bundan vardı 2 senedir 7.1 i aktif etmeden kullanıyormuş daha dün söyleyince aktif etti, :) sonra bu ayarı yapmasını söyledim uçuyo
Alıntıyı görüntüle
1.5k 2. ya bir şey alıp aynı ayarı yapınca aynı performansı alır mıyım bilemedim ?
Ses öznel bir şey aynı sesi alsan ona farklı gelir sana farklı gelir ayrıca aynı sesi alirmisin tartışılır her kulaklığın karakteristiği farkli. Bir ayar her kulaklıkta kullanılmaz ayrıca.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fark etmez yine de ₺2600 bu ürün için fazla, 6 ay önce ₺1500 satılıyordu. Fifine H6 alıp ona EQ ayarı yapabilirsiniz.

Alınmaz diyenlere itimat etme kardeş. Senelerdir kullanıyorum cıncık gibi. Eşime aldım onda da bir sotun yok. Arkadaşlarıma önerdim aldılar onlarda bir sıkıntı yok. Kullanmadan kronik diye ayıp tutanlara aldırma boş muhabbetten baş hiçbir şey değil. Forumda mesaj sayısı kasıyorlar işte bişey bildikleri falan yok. Her muhabbete salça oluyorlar her muhabbete cevap vermeye çalışıyorlar. Kronikmiş!!! Kullandıysa adam değilim adam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,243
Üyeler
200,879
Son üye
HHHHHH

Geri