Yks İçin Koçluk Almalımıyım

Reaksiyon skoru
0
Hangi kitaptan nasıl veya hangi ders çalışıcağım konusunda kararsızım ve derslerden geri olduğum için bir programla açığını kapatmalıyım koçluk almak msntıklımı

Para tuzağı

İnsan en iyi kendinin öğretmenidir. Nasıl daha iyi öğrendiğini keşfet. Başkasının sana nasıl çalışılacağını söylemesi sadece seni kısıtlar. Eğer bu şekilde yol kat edebilirsen gerçekten çok daha iyi sonuçları olacaktır.

Peki nerden nasıl bsşlamalıyım genel bir şekilde açıklarsanız çok sevinirim 0 on EA giricem tablette almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Kesinlikle bir danışmanlık almak lazım. Ama gidip instadaki hayal satan ucubelere gitme sakın. Oturduğun yere yakın güvenilir bir dershane den danışmanlık falan al sadece verirler mi bilmiyorum onuda araştırmak lazım güvenilir birinden almak lazım sonuçta 1 seneni onun dediğine göre gecirecen.

Kesinlikle bir danışmanlık almak lazım. Ama gidip instadaki hayal satan ucubelere gitme sakın. Oturduğun yere yakın güvenilir bir dershane den danışmanlık falan al sadece verirler mi bilmiyorum onuda araştırmak lazım güvenilir birinden almak lazım sonuçta 1 seneni onun dediğine göre gecirecen.
Peki reis kim çevremde yok bildiğim yokmu hiç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,266
Üyeler
200,072
Son üye
Kristianoo12

Geri