Ürün Bana Ulaşmasına Rağmen Para İadesi Yapıldı

docc

80+
Reaksiyon skoru
46
1 ay once 9kya mouse aldım dostlar karog teslim edilmemiş gözüküyordu ürün şu an bende ama hesabıma para iadesi de yapılmış ne yapmalıyım

Vay be başkası olsa alır parayı yer

1 ay once 9kya mouse aldım dostlar karog teslim edilmemiş gözüküyordu ürün şu an bende ama hesabıma para iadesi de yapılmış ne yapmalıyım
Firmayı ara hocam arkadaş doğru söylemiş tercih meselesi ama 9000 tl eğer müşteri memnuniyeti için geri alınmamışda olabilir ama büyük ihtimal bir hata olmuştur

Firmayı ara hocam arkadaş doğru söylemiş tercih meselesi ama 9000 tl eğer müşteri memnuniyeti için geri alınmamışda olabilir ama büyük ihtimal bir hata olmuştur
kargoda hata oldu muhtemelen ben kredi kartı 9 taksit almıştım firma benden nakit ister mi

kargoda hata oldu muhtemelen ben kredi kartı 9 taksit almıştım firma benden nakit ister mi
Zannetmiyorum. Mouse u geri göndermeni istemeleri veya müşteri memnuniyeti için hiç para istemeyip hediye etmeleri daha olası. Satıcıya ulaşabilirsen onun pazarlığını yaparsın kendin.

Amazonsa hediye eder

gönderici amazon değil ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

amazon satıcılı değil maalesef satıcıdan mı almışlardır parasını
İade etmek en doğrusu bence firmayla görüşün durumu izah edin, bu tarz mevzuularda ne zaman kötü düşünsem kötüsünü yapsam hep 5 misli çıkmıştır tecrübeyle sabit

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,493
Üyeler
200,139
Son üye
Sefa46

Geri