destinyhunter
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
hocam parçalı ödemeler için de geçerli mi acaba yoksa tek bir hak olarak mı veriyor?
Denedim bende faturadan düşmedi güncel tutarda, sorduğumda faturadan düşecektir felan dendi ama hala aynı duruyor.LikeCard'da geçerli mi acaba?
İlk ekranda LikeCard yazıyor ama kullanım koşulları kısmında yazmıyor. Bir de LikeCard ın ayrı 100TL kampanyası var. İkisi birleşir mi? Deneyen varsa bilgilendirirse çok güzel olur.
LikeCard'da geçerli mi acaba?
İlk ekranda LikeCard yazıyor ama kullanım koşulları kısmında yazmıyor. Bir de LikeCard ın ayrı 100TL kampanyası var. İkisi birleşir mi? Deneyen varsa bilgilendirirse çok güzel olur.
Az önce LikeCard'da harcama yaptım. 250tl indirim kazandınız diye sms geldi.Denedim bende faturadan düşmedi güncel tutarda, sorduğumda faturadan düşecektir felan dendi ama hala aynı duruyor.
Hocam LikeCard iyi fakat faturaya yansıtta 75 tl komisyon alıyorLikeCard'da geçerli mi acaba?
Evet maalesef %30 komisyon alıyor. Ben amazon hediye kartı almak için kullanıyorum. Her türlü kâr ediyorum zaten. O yüzden komisyon çok da önemli değil.Hocam LikeCard iyi fakat faturaya yansıtta 75 tl komisyon alıyor