Yardım Telefonum Kırıldı Acil Telefon Önerisi

barut

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
444
Dostlar 7 senedir kullandığım huwaei p40 lite yıllardır yere düşer hiç bir şey olmadı. 1 ay önce kenarına düştü param parça oldu. Ekran değiştirdim lakin dikiş tutmuyor içinde de 16 bin adet veri var artık değiştirme vakti geldi.
Gözümü kestiğim iki model var
Poco x7 pro 12gb 512 gb
Poco m8 pro 8gb 256 gb
Ha x8 proyı da önere var ama kararsız kaldım.
Teknik servisim genelde haritalar ve telefon konuşması yapıyorum bu yüzden x7 pro ya biraz daha yükseldim ama sizin değerli görüşleriniz de benim için çok önemli tek atımlık kurşunum var ona göre bir şey önerirseiz çok sevinirim. Oyun falan da öyle mobil legends falan oynuyorum pubg falan oynamam

Dostlar 7 senedir kullandığım huwaei p40 lite yıllardır yere düşer hiç bir şey olmadı. 1 ay önce kenarına düştü param parça oldu. Ekran değiştirdim lakin dikiş tutmuyor içinde de 16 bin adet veri var artık değiştirme vakti geldi.
Gözümü kestiğim iki model var
Poco x7 pro 12gb 512 gb
Poco m8 pro 8gb 256 gb
Ha x8 proyı da önere var ama kararsız kaldım.
Teknik servisim genelde haritalar ve telefon konuşması yapıyorum bu yüzden x7 pro ya biraz daha yükseldim ama sizin değerli görüşleriniz de benim için çok önemli tek atımlık kurşunum var ona göre bir şey önerirseiz çok sevinirim. Oyun falan da öyle mobil legends falan oynuyorum pubg falan oynamam
kamera cok da onemli degilse x8 pro 12/512 28kya mantikli secenek.

Kamera azıcık da önemli olsun hocam biri 4k 60 biri 4k 30 fps çekiyor. X8 pro ile x7 pro arasındaki fark nedir hocam
o zaman 28k ya galaxy a 57 8/256 bakmanız daha mantıklı olacaktır. x8 pro ile x7 pro aşağı yukarı benzer cihazlar fakat x8 pro nun kasa kalitesi bariz daha iyi ve 3k fiyat farkı için yeni modeli almak kesinlikle daha mantıklı

Yurtdışı Xiaomi düşünüyor musun?

A57 düşünülebilir

yurtdışı düşünürseniz Xiaomi mi15T Pro taş gibi telefon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,884
Üyeler
200,234
Son üye
Kerem0034