Yeni Sandero Sizce Nasıl?

Arkadaşlar 2026 yılından Fiat'ın Egea modelini üretmesini durdurmasıyla birlikte ülkemizde en ucuz alacağımız sıfır araç şimdilik yenilenmiş logo ve şık tasarımı ile dikkatimi çeken Dacia Sandero oldu. Boş modeli 1.280.000TL civarlarındayken dolu paketide 1.400.000TL civarında. 3 silindirli 1.0 turbo motoru ile yakıt açısından gerçekten mükemmel değerler veriyor. Ülkemizde ki benzin fiyatlarınıda ele alırsak bir aracın az yakması gerçekten çok önemli. Sizce bu fiyata bu araba alınır mı? Yoksa üstüne biraz daha koyulup başka model bir araba mı alınır? Fakat lütfen F/P bir araç olduğunu unutmayın. Yani bunun yerine önereceğiniz araba eğer Clio ise lütfen boş yere chat kirliliği yapmayın çünkü zaten bu araç Renault grup'a ait bir araba. Arasında da 600.000 ile 800.000 gibi rakam farkı var.

Alıntıyı görüntüle
Bu arabanın Stepway'i bana mantıklı geliyor. Hem baz Stepway'e göre daha arazi görünümlü, yerden yüksek ve LPG'li. Bayi fiyatlarına bakmak lazım, 1.6 bandına bulunur gibi geliyor bana.

Dacia Sandero Stepway sıfır almıştım hâlâ kullaniyorum, 11 yıl oldu. Ben de araç bakıyorum bu aralar. Dedikleri gibi kalite baya zayıf ama sorun çıkarmadı şükür. Sıfır aracın dezavantajları bakım ve vergi , bunlarda baya yüksek. Onlari kabul ediyorsan sıfır araç gibisi yok sorunsuz binersin en az 5 yıl.

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.
maliyetten kaçmak için pistonun birini çalmışlar

küçük motorlar çok komplex çalışıyorlar performans üretmek için, arıza verme ihtimali daha yüksek ama ben geçiş aracı olarak kullanıcam satarkende 3-5'e bakmam derseniz alın biraz kullanın satın çünkü satarken de zor satar, uzun süreli kullanım için minimum 1.4, 1.5, 1.6 motorlu araçları tavsiye ederim alman grubu ya da japon grubu biraz modeli düşük olur ama hem performansta hemde satarken üzmez

Geçen sene sıfır sandero, bayon ve cross arasında kalmıştım. Hepsini gidip yerinde inceledim en beğenmediğim sandero olmuştu. İçi dar, kullanılan malzemeler kalitesiz hissetirmişti. En sonunda gidip cross aldım şimdilik memnunum.

Sıfır araçlarda ruh yok. O parayla ben olsam bunu tercih etmezdim. Bu arabayi Sıfır araç alacak bütçesi olan arabaya sadece A noktasından B noktasına gitmek olarak bakan arabayla hiçbir alakası olmayan kişilerin alması alması gerek. Dolusu 1.400.000 müş. Ben onun yerine 1.500.000 tl'ye 2012 model mercedes e250 alırım. Arada 14 sene var ama bence bu paranın hasıda bu arabadır.
g20 aldın mı nası ruh var ama off
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen sene sıfır sandero, bayon ve cross arasında kalmıştım. Hepsini gidip yerinde inceledim en beğenmediğim sandero olmuştu. İçi dar, kullanılan malzemeler kalitesiz hissetirmişti. En sonunda gidip cross aldım şimdilik memnunum.
en kral seçim doğru seçim olmuş

Arkadaşlar yorumlarınızdan anladığım kadarıyla bu araç'a yaklaşma diyorsunuz. Çok nadir sıfır araba olsun diye alacaksan al diyenler var. Yani genel olarak paradan kaçmak yerine üzerine koyup Egea yada Clio almam tavsiye edilmiş. Bende bu kadar olumsuz yorum içinde Sandero fikrimden vazgeçtim. Şimdi Egea ve Clio üzerinde değerlendirmelerimi yapıp karar vereceğim.

izleyin bu videoyu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar yorumlarınızdan anladığım kadarıyla bu araç'a yaklaşma diyorsunuz. Çok nadir sıfır araba olsun diye alacaksan al diyenler var. Yani genel olarak paradan kaçmak yerine üzerine koyup Egea yada Clio almam tavsiye edilmiş. Bende bu kadar olumsuz yorum içinde Sandero fikrimden vazgeçtim. Şimdi Egea ve Clio üzerinde değerlendirmelerimi yapıp karar vereceğim.
izle videoyu

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.
Geri