Nextstar 65 İnch Miniled Ye-65ıdwg11 34.999tl!!!

arkadaşlar attığım videoyu izleyin youtube da incelemesini onun haricinde miniled giriş seviye 65 inch bu fiyatlarda yok arayüz android olarak çok yavaş değiş yani xiaomi mi stick ile aynı özelliklerde TCL de bunu giriş baz modellerinde çok kullanıyor eğerki ortalama bir qled kullanıyorsanız farkı çok rahat anlarsınız 55.000 tl lik televizyon ile kıyasladığınızda ise aradaki 20bin lik kadar fark yok 55bin ler çok para f/p olarak iyi bir televizyon subwoofer olması da avantaj. Tamamen her şey beklenti ile alakalı 55-60bin lik televizyon kalitesi beklersen değil ama 30-35 bine 55-60 bin likte yakın üzmeyecek bir performansı var...
Çok yerinde bir açıklama olmuş, sanırım 55 olanı alacagim

Çok yerinde bir açıklama olmuş, sanırım 55 olanı alacagim
sadece 55 olanında subwoofer yok diye biliyorum ama alan diğer arkadaş Enesin incelemesine bakabilirsin 55 olanı ile ilgili fotoğrafları var farkı anlayabilirsin f/p olarak iyi bir televizyon almış olursun qled fiyatına

Fiyat cazip edici miniled için çok iyi fiyat
sadece 55 olanında subwoofer yok diye biliyorum ama alan diğer arkadaş Enesin incelemesine bakabilirsin 55 olanı ile ilgili fotoğrafları var farkı anlayabilirsin f/p olarak iyi bir televizyon almış olursun qled fiyatın

Dimming zone baya azdı bu modellerde birde 60hz

Dimming zone baya azdı bu modellerde birde 60hz
kanka 128 dimming zone var evet belki 1000 dimming zone göre az ama öyle bir şey istiyorsan zaten kafadan 70-80 bini gözden çıkarıcaksın f/p bu tvler ve emin ol Qled lerin %98 inden daha iyi bir görüntü kalitesi var. c6k nın 512 ama arada 30-35k fark varmış şimdi baktım da

n11 üzerinden alımlarda bazen ekstra kupon oluyor bunu ekledim fava takipteyim 😂 paslaşalım 🙏👍
tabi ki hocam bunun fiyatı bu sabah 55.750 di dediğim gibi düşer daha fazla inşallah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanka 128 dimming zone var evet belki 1000 dimming zone göre az ama öyle bir şey istiyorsan zaten kafadan 70-80 bini gözden çıkarıcaksın f/p bu tvler ve emin ol Qled lerin %98 inden daha iyi bir görüntü kalitesi var. c6k nın 512 ama arada 30-35k fark varmış şimdi baktım da
hocam c6k indirimle bazen 52 falan geliyor arada ki farka değer mi peki sizce?

tabi ki hocam bunun fiyatı bu sabah 55.750 di dediğim gibi düşer daha fazla inşallah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam c6k indirimle bazen 52 falan geliyor arada ki farka değer mi peki sizce?
tcl tcl dir bence ama nextinde fiyatı çok iyi ne yapsan pişman olursun gibi 🤣

Bende qn90b var 55inch 576 dimming zone var 65 te 128 çok az tam anlamıyla miniled değil onu belirtmek isterim miniledi koklatıyor muhakkak diğer tvlerden iyidir ama çok büyük beklentiye girmeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,350
Üyeler
200,095
Son üye
sertmkc

Geri