Güzdl o kasaHocam öneri için teşekkür ederim. Lian li v100r aldım. Sence o nasıl? İade edip almaya değicek bir fark var mı aralarında ?
Güzdl o kasaHocam öneri için teşekkür ederim. Lian li v100r aldım. Sence o nasıl? İade edip almaya değicek bir fark var mı aralarında ?
Çok teşekkür ederim.Güzel hocam aldıklarınızda sıkıntı olmaz
Monitörde gerçek fiystını yani ederini ödemişsiniz güle güle kullanın
Hiç bişi iade etme ellerine sağlık güle güle kullsnÇok teşekkür ederim.
Farklı bir monitör öneriniz var mı daha gelmedi hiç bir parça iade edip almaya değecek bir öneriniz varsa önerilere açığım
Youtube'dan bir video izledim kasa için aynı ana kart ile 5080 kurulumu yapıyordu gayet hoşuma gitti duruşu bide çok büyük bir kasa olsun istemiyorum.Güzdl o kasa
Link eklemen şey değil yasak değil bişi olmaz kasa ztm güzel biliyoeuzYoutube'dan bir video izledim kasa için aynı ana kart ile 5080 kurulumu yapıyordu gayet hoşuma gitti duruşu bide çok büyük bir kasa olsun istemiyorum.
NO TALK! PC Build in Motion - Lian Li VECTOR V100 Mini | 9950X3D | RTX 5080
güle güle kullanHocam öneri için teşekkür ederim. Lian li v100r aldım. Sence o nasıl? İade edip almaya değicek bir fark var mı aralarında ?
Ben sadece neler yapabileceğini söyledim, bir de ekran kartı cok buyuk degilse e-atx ya da atx destekli bir kasada m-atx anakartın cok cirkin durabileceğini düşündüm sadece.Hiç bişi değiştrime hocam soğutuc şunu al
![]()
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Gayet güzeldir yada siyah istiosanda enermsxinki al kasda şunu al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
B850 mortar kalsın gerek yok işlemci soğutucusu o işlemci için gayet yeterli ssd de doğru ama 1000w psuya krsinlikle ihtiyacı yok kasayıda e atx nabıcak normal bişi alsa yeter