technopaty ajanı
Anası bakırköy k*erhanesinde k*nsluk yapıyir kendi forunlarda gitte once ananı kurtar la kucaktan kucaga oynuyoryok intel oguzhan kilic cocugu
hocam nasıl ekliyoruz spoilera@mfm125 ana mesaja böyle spoiler şeklinde ekleyebiliriz, kirli duruyor öbür türlüburayı arşiv olarak kullanırız
şu veletlerin konuları 15 yaşındayken konuştuğum kız ile ilgili açtığım konuları hatırlattı banaTek tek toplayacağım bu parçalar sistem için sizce uygun mu değiştirmem gereken bir şey var mı? rtx meraklısı değilim ama tavsiyelerinizi dinlerim teşekkürler.
işlemci:3700x
anakart:MSI MPG X570 GAMING PLUS
ekran k:5700xt nitro+ se
ram :2x8 Vengeance 3600mhz
ssd :Samsung 970 Evo Plus 500gb
hdd : Seagate Barracuda 1TB
kasa :Aerocool AirHawk Duo
psu : high power 750w 80+ gold
kulaklık : Arıyorum
monitör : 2k monitör araştırıyorum.
mouse :logitech g300s
- alaka994
- Cevaplar: 3
- Forum: Toplama Bilgisayar Tavsiye
[/EMBED]Arkadaşlar bulduğum her yamayı denedim ama her seferinde crash dump hatası veriyor. Oyunu orijinal Steam'den aldım. Bunun çözümü yok mu ya? İngilizce oynamak istemiyorum.
- LeonKennedy9
- Cevaplar: 25
- Forum: PC Oyunları
![]()
Öncelikle bu düzen dikkatimi çekti ihlas suresi Yaratıcının ne olduğunu ve ne Olmadığını bize vurguladığı için bir zemin arayışına giriştim.
euler denklemini üretmek için (besmele ve boşlukları silinmiştir. hareket ve kıraat ve minik nokta ۥ işareti sayıma eklenmemeli)
L − 2 = 3W = 3V = 3E/2 = 45
V − E = −W
E = V + W
Ayrıca n-gram tekrar fazlaları tam olarak:
16, 8, 4, 2, 1 (BU AŞIK EDİCİDİR MUAZZAM)
yani:
Rₙ = 2^(6−n) for n = 2..6
monte carlo ve bozma testi gibi bir takım testlere bu denklemi soktum ve çıkan sonuc inanılmazdı
(not ne kadar az...
- Muhyiddin İbnü'l-Arabi
- Cevaplar: 80
- Forum: Felsefe
Sızdırılan dosyayı uzun zamandır midem bulanarak okuyorum; henüz yarısına bile gelemedim. Ancak sızdırılanların yalnızca “sopa gösterme” olduğunu ve daha birçok şeyin saklandığını düşünüyorum.
“İslam en tehlikeli dindir” diyen Dawkins ve onun ucube Tanrı Yanılgısı kitabı falan filan…
Sosyal medyada ağlayan, Türkçe konuşan kız çocuğunu görmeyen yoktur diye tahmin ediyorum. “Sen kötü birisin, bana yaklaşma” diye ağlıyor.
![]()
En Az 232 epstein dosyasında bulunan ucube Stephan
![]()
![]()
Ve yüzlercesi daha var; ama yazıyı uzatmayacağım. Amacım sadece gönderme...
- Muhyiddin İbnü'l-Arabi
- Cevaplar: 106
Bu forumda insanlaeın ne boş dertlwei var hiç aoegulamadınız mı enayinin biri ddr4 3200mhz çöp sisteminde 3060 ti var kartımı yükselticem sizce 5060 ti filan neye geçmeliyim filan diyor lan neyin kafası bu gerçekten de insanlar çok gereksiz şeylere para harcıyorlar kısacası bu forumlar tam bir çöplük degil mi sizcede
Geldiğinde yapmam gereken testler nelerdir 30 ocakta satın almış satıcı
- Gustavo31
- Cevaplar: 32
- Forum: Kulaklık, Mikrofon
Anası bakırköy k*erhanesinde k*nsluk yapıyir kendi forunlarda gitte once ananı kurtar la kucaktan kucaga oynuyoryok intel oguzhan kilic cocugu
- saizi893
- Cevaplar: 41
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Muhyiddin unironiclly sunucunun medarı iftiharidir ona toz kondurmam sunucudaki en based insandırTek tek toplayacağım bu parçalar sistem için sizce uygun mu değiştirmem gereken bir şey var mı? rtx meraklısı değilim ama tavsiyelerinizi dinlerim teşekkürler.
işlemci:3700x
anakart:MSI MPG X570 GAMING PLUS
ekran k:5700xt nitro+ se
ram :2x8 Vengeance 3600mhz
ssd :Samsung 970 Evo Plus 500gb
hdd : Seagate Barracuda 1TB
kasa :Aerocool AirHawk Duo
psu : high power 750w 80+ gold
kulaklık : Arıyorum
monitör : 2k monitör araştırıyorum.
mouse :logitech g300s
- alaka994
- Cevaplar: 3
- Forum: Toplama Bilgisayar Tavsiye
[/EMBED]Arkadaşlar bulduğum her yamayı denedim ama her seferinde crash dump hatası veriyor. Oyunu orijinal Steam'den aldım. Bunun çözümü yok mu ya? İngilizce oynamak istemiyorum.
- LeonKennedy9
- Cevaplar: 25
- Forum: PC Oyunları
![]()
Öncelikle bu düzen dikkatimi çekti ihlas suresi Yaratıcının ne olduğunu ve ne Olmadığını bize vurguladığı için bir zemin arayışına giriştim.
euler denklemini üretmek için (besmele ve boşlukları silinmiştir. hareket ve kıraat ve minik nokta ۥ işareti sayıma eklenmemeli)
L − 2 = 3W = 3V = 3E/2 = 45
V − E = −W
E = V + W
Ayrıca n-gram tekrar fazlaları tam olarak:
16, 8, 4, 2, 1 (BU AŞIK EDİCİDİR MUAZZAM)
yani:
Rₙ = 2^(6−n) for n = 2..6
monte carlo ve bozma testi gibi bir takım testlere bu denklemi soktum ve çıkan sonuc inanılmazdı
(not ne kadar az...
- Muhyiddin İbnü'l-Arabi
- Cevaplar: 80
Sızdırılan dosyayı uzun zamandır midem bulanarak okuyorum; henüz yarısına bile gelemedim. Ancak sızdırılanların yalnızca “sopa gösterme” olduğunu ve daha birçok şeyin saklandığını düşünüyorum.
“İslam en tehlikeli dindir” diyen Dawkins ve onun ucube Tanrı Yanılgısı kitabı falan filan…
Sosyal medyada ağlayan, Türkçe konuşan kız çocuğunu görmeyen yoktur diye tahmin ediyorum. “Sen kötü birisin, bana yaklaşma” diye ağlıyor.
![]()
En Az 232 epstein dosyasında bulunan ucube Stephan
![]()
![]()
Ve yüzlercesi daha var; ama yazıyı uzatmayacağım. Amacım sadece gönderme...
- Muhyiddin İbnü'l-Arabi
- Cevaplar: 106
Bu forumda insanlaeın ne boş dertlwei var hiç aoegulamadınız mı enayinin biri ddr4 3200mhz çöp sisteminde 3060 ti var kartımı yükselticem sizce 5060 ti filan neye geçmeliyim filan diyor lan neyin kafası bu gerçekten de insanlar çok gereksiz şeylere para harcıyorlar kısacası bu forumlar tam bir çöplük degil mi sizcede
Geldiğinde yapmam gereken testler nelerdir 30 ocakta satın almış satıcı
- Gustavo31
- Cevaplar: 32
- Forum: Kulaklık, Mikrofon
- saizi893
- Cevaplar: 41
- Forum: Sıcak Fırsatlar