İnceleme Ön İnceleme: Havit H2015 Pro (O Meşhur Kulaklık)

arkadaşlar bu kulak pedleri bu havitle ve atk n9 ile uyumlu bılgınız olsun

ADIM 4:
Alıntıyı görüntüle

"Tüm geliştirmeleri devre dışı bırak" diyip altındaki "Ses Yüksekliği Eşitleme" kısmını aktif ediyoruz.

ADIM 5:
Alıntıyı görüntüle
Hocam bu "Geliştirmeler" kısmı bende gözükmüyor maalesef. Kulaklığın ses kalitesi oldukça iyi hatta ATK HUB ile daha iyi oldu. Ama CS2 oynarken biraz daha iyisini beklerdim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

.Oyun içindeki ses kalitesi muhabbetini ise Dolby kullanıyordum, Dolby kullanmayı bırakıp Windows Sonic ve ses geliştirmelerini kullanarak çözdüm. Şimdi kulaklık istediğim ses kalitesinde sesler vermeye başladı. Kulaklıktan memnunum, kablosuz kulaklık rahatlığına hala alışamadım sanki kablo varmış gibi takılıyorum 😅
1785098999399.webp

Böyle değil mi hocam?

Cs2 de kasmıyor ses arkadaşlarımda aldı
Hocam Sonic ayarını seçtikten sonra yakınımdaki sesleri daha iyi ve net almaya başladım. Kapalıyken uzaktaki sesleri daha baskın duyuyordum. Şimdi her ikisini de daha iyi duymaya başladım, umarım kulaklarımda sorun yoktur. Stereo Mod, ATK HUB'ta CS2 Eq ayarlarını kullanıyorum. 7.1 Surround kapalı.

Hocam Sonic ayarını seçtikten sonra yakınımdaki sesleri daha iyi ve net almaya başladım. Kapalıyken uzaktaki sesleri daha baskın duyuyordum. Şimdi her ikisini de daha iyi duymaya başladım, umarım kulaklarımda sorun yoktur. Stereo Mod, ATK HUB'ta CS2 Eq ayarlarını kullanıyorum. 7.1 Surround kapalı.
İade ettim ben ses kasarsa alırım tekrar ben atk hub felan ugraşamam tak caliştir seviyorum ilerde atk fixlenirse ozaman ne bok yicem peki

Geri