Çözüldü✓ Gtx1650 Kaça Satayım

Reaksiyon skoru
1
asus phoenix gtx1650
furmark 69 derece
fatura var
kutu garanti yok
içi açılmamış

işlemcim r5 3600 üstüne biraz daha katıp ne alayım

asus phoenix gtx1650
furmark 69 derece
fatura var
kutu garanti yok
içi açılmamış

işlemcim r5 3600 üstüne biraz daha katıp ne alayım
İçi hiç açılmadıysa bu zamana kadar iyi gelmiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 senede hadi olsa olsa 3.5 senede bir bakımı yapılması lazım

sıcaklık değerleri iyiydi tek fanlı olmasına rağmen 65 leri falan geçmiyodu bende orjinallik kalsın diye açmadım

2 senede hadi olsa olsa 3.5 senede bir bakımı yapılması lazım

Termal ped büyük ihtimalle cacık olmuştur furmark sokun anlarsınız
Diğer arkadaşlarda söyler zaten orjinallik bence garantiden sonra bozulabilir ama kişiden kişiye göre değişir tabi

2 den fazla etmez 3-4 yazanlar afedersin mal
Daha önce bu kadar haklı bir yorum görmedim ama piyasa bu marka değeri böyle yoksa gider amd ekran kartı alırım yarı fiyatına

Ederi 2 lira, sarı sitede 3 4 lira yazan andavallar var ama onlar sadece ilan açabiliyor kartları satılmıyor.

Bilgisayar cahili oldugun burdan belli 9 yasindaki 1060 gar elimde ici hic acilmamis gaming x 1080 var zotac yine ihtiyar onuda dademin ilk ben actim. Bakimsizlik kartın omrunden yemez!

Diğer arkadaşlarda söyler zaten orjinallik bence garantiden sonra bozulabilir ama kişiden kişiye göre değişir tabi

Daha önce bu kadar haklı bir yorum görmedim ama piyasa bu marka değeri böyle yoksa gider amd ekran kartı alırım yarı fiyatına
1650 570 den bile cop bir kart, 570 2 ye sattim 1.5 a aldim. 1650 de guc girisi bile yok, tek fanli asus bu saphire itx 570 vardi 78 dereceydi c4 kart. tek fanli alimida satimida kullanimida cok cok cok igrenc arkadas 2 ye versin kurtulsun.

Bilgisayar cahili oldugun burdan belli 9 yasindaki 1060 gar elimde ici hic acilmamis gaming x 1080 var zotac yine ihtiyar onuda dademin ilk ben actim. Bakimsizlik kartın omrunden yemez!
Yorumun güzeldi ama bilgin o kadar değil ömründen kısar hocam git araştır 2 macun sürdün diye en bilgili sen olmuyorsun

zaten furmark 30dk test sonucu 69 derece
Sıcaklık 69 derecede kalırken kartın performans kısıp kısmadığını kontrol etmek gerekir. Kart çok ısındığı için değil, frekans (saat hızı) düşürdüğü için de soğuk kalıyor olabilir.FurMark testi çalışırken Core Clock (Çekirdek Hızı) değerinde ciddi bir düşüş (frekans kısma/throttling) fark ettiniz mi? Yoksa FPS değerleriniz test boyunca hep sabit ve akıcı mı ilerledi?

amd nvidia fan boylugu da yapmaya gerek tok 1650 yerine 1060 alriim 3k ya

570 580 de 2-3 e dusurursem affetmek 5-6 arasina da 2060 alirim cop miningte anasi aglamis 6600 5700xt 5600xt direkt kronik ztaen bunlara bulasmam kimseye de onermem

zaten furmark 30dk test sonucu 69 derece
kartin gayet saglikli bro

1650 570 den bile cop bir kart, 570 2 ye sattim 1.5 a aldim. 1650 de guc girisi bile yok, tek fanli asus bu saphire itx 570 vardi 78 dereceydi c4 kart. tek fanli alimida satimida kullanimida cok cok cok igrenc arkadas 2 ye versin kurtulsun.
ben şuan memnunum furmarkda 69 dereceyi geçmiyo güç girişi var ama kart cidden güçsüz 6700xt almayı düşünüom

Ve niye 2 ye versin kardeşim amaç ne yani hem bilgisiz hem bilgi veriyorsun insanları yanlış yönlendirme

Geri