Öneri 27inch 1080p-2k Monitör Önerisi !

Konuştum teknik servise yollarız ona göre hareket ediyoruz dediler 3-5 ölü pixelde sanırım değişim veya iade yapıyorlar 600-700tl fazla verip trendyol gibi bi yerden almaya değer mi çözemedim yoksa süreç ordada aynı mı
Satıcı aynıysa sitenin değişmesi bir şeyi değiştirmez.

Hocam genelde lol-albion-valorant- ve hikayeli oyunlar oynamaktayım günlük dizi film falanda izlemekteyim
Vall hocam Bende benzer standartlardayım ama tercihim msi mag oldu gayet memnunum renkler daha canlı biraz göz yoruyor diğer monitorlere kıyasla tek artısı renk sayısı ve canlılık ama 200 hz olması bazıları için tatmin edici olmayabilir 40 Hz hissiyatı bile çok kritik kendini çok rekabetçi biri olarak görüyorsan ve 8 bit senin için yeterliyse legion iyi tercih dediğim gibi ve kullandığım monitörün fiyatlarına bir baktımda pazar yerlerinde 9kdan başlıyor bence bu fiyata yine alınabiliritesi var ancak ben 7500e almıştım eğer ki 8-8500 arasına güvenilir biryerden bulabiliyorsan yapıştır geç tabii kendi kriterlerine görede şekillendirmen lazım

Vall hocam Bende benzer standartlardayım ama tercihim msi mag oldu gayet memnunum renkler daha canlı biraz göz yoruyor diğer monitorlere kıyasla tek artısı renk sayısı ve canlılık ama 200 hz olması bazıları için tatmin edici olmayabilir 40 Hz hissiyatı bile çok kritik kendini çok rekabetçi biri olarak görüyorsan ve 8 bit senin için yeterliyse legion iyi tercih dediğim gibi ve kullandığım monitörün fiyatlarına bir baktımda pazar yerlerinde 9kdan başlıyor bence bu fiyata yine alınabiliritesi var ancak ben 7500e almıştım eğer ki 8-8500 arasına güvenilir biryerden bulabiliyorsan yapıştır geç tabii kendi kriterlerine görede şekillendirmen lazım
Hocam ben zaten 165 kullanıyorum benim için zaten 200 kullanmakta yeterli olcaktır renk skalasından dolayı msı tercihim olabilir gibi duruyor ama dediğin gibi fiyatı 9200-9500 civarında sanırsam ikisi arasında git geldeyim şu an almışken iyi bişey alıp yıllarca arkama bakmak istemiyorum açıkcası

Hocam ben zaten 165 kullanıyorum benim için zaten 200 kullanmakta yeterli olcaktır renk skalasından dolayı msı tercihim olabilir gibi duruyor ama dediğin gibi fiyatı 9200-9500 civarında sanırsam ikisi arasında git geldeyim şu an almışken iyi bişey alıp yıllarca arkama bakmak istemiyorum açıkcası
1 kere ver tam ver paranı bence. Eğer pahalı dersen AOC olan modeli de düşünebilirsin veya altta attığımda gen2 modeli lenovonun benim attığımdan iyi bu.

Yanlış hatırlamıyorsam iki hafta önceki incehesap gaming gecesinde aynı serisinin 27 inc 200 Hz veya 180 Hz 2k monitörü 8kya gelmişti belki ileride tekrar o tarz bir şey olabilir çok acalen yoksa bekleyebilirsin zaten konuya muhtemelen yeni öneriler gelebilir belki onlar daha iyidir bekleyip görmek lazım

Yanlış hatırlamıyorsam iki hafta önceki incehesap gaming gecesinde aynı serisinin 27 inc 200 Hz veya 180 Hz 2k monitörü 8kya gelmişti belki ileride tekrar o tarz bir şey olabilir çok acalen yoksa bekleyebilirsin zaten konuya muhtemelen yeni öneriler gelebilir belki onlar daha iyidir bekleyip görmek lazım
Şu an monitörüm pert ondan dolayı 1-2 gün içinde almayı düşünüyorum bazı sitelerde farklı fiyatlar var satıcılarada nasıl güvensem bilemiyorum açıkcası

Asus VG27 kullanıyordum 165Hz 1Ms ama son hali bu şekilde oldu tamiri büyük ihtimalle yeni monitör parasına denk gelceği için öneri istiyorum sizlerden buna yakın veya daha iyisi olmak üzere 27 inc olması şart
Ayni model monitörüm aynı şekilde bozuldu 1.yıl 10.ayda. geçmiş olsun hocam

Hocam 274QPF olarak bakmıştım ama bu 275QF arasında bi fark var mı
Panelleri aynı pek sorun olacağını sanmam ama sanırım 275QF standı sabit ve üst, yukarı, aşağı yapamazsın kendine yakınlaştıramazsın ama panel olarak aynılar tek farkları budur muhtemelen bide port olabilir bir iki port fazladır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,182
Üyeler
200,302
Son üye
ardakildaci68

Geri