🔥İndirim RTX 5070 Ti 16 GB 50.898 TL

9 taksit seçeneği olduğu için bu 4 kart arasında kaldım sizce hangisi alınır
Hiç düşünmeden PNY, sordukların arasında tek SFF olmayan kalın bloklu model. SFF alıyosan arada fiyat farkı olacak, eğer yoksa bi anlamı yok SFF almanın.
Gerçi PNY nin tepe modeli olan Epic X versiyonu zamanında (1 sene önce nerdeyse) 40-41k lara iniyodu sinerjide, şimdi normal segmentler 55k olmuş yazık valla.

Hiç düşünmeden PNY, sordukların arasında tek SFF olmayan kalın bloklu model. SFF alıyosan arada fiyat farkı olacak, eğer yoksa bi anlamı yok SFF almanın.
Gerçi PNY nin tepe modeli olan Epic X versiyonu zamanında (1 sene önce nerdeyse) 40-41k lara iniyodu sinerjide.
Hocam 1 senede ne artmadıki

1785157482969.webp

SOLDAN SAĞA

gıgbyte msı pny palit.

pny ve palit alınabilir palitin bloğu 3cm daha uzun.

Anakartım MSI MAG B850 TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 8200(OC)MHz ATX o yüzden MSI almak istedim ama PNY daha iyi diyorsunuz. Aynı marka olmasının çok farkı olur mu ?

Gerçi PNY nin tepe modeli olan Epic X versiyonu zamanında (1 sene önce nerdeyse) 40-41k lara iniyodu sinerjide, şimdi normal segmentler 55k olmuş yazık valla.
Palit PNY den daha büyük ve kalınlıkları aynı. Tek sff olmayan pny değil.

https://www.akakce.com/ekran-karti/...b-v-16gb-gaming-oyuncu-fiyati,1644160824.html ben bunu almayı planlıyorum nasıl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,932
Üyeler
200,252
Son üye
bookiejar

Geri