Samsung Fold 8 Telefon Önerisi

Güliz Küçük

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar, ben uzun zamandır telefon arayışındaydım. Şu sıralar sosyal medyada sürekli karşıma samsung'un yeni çıkardığı katlanan Fold8ler çıkıyor. Eski telefonunu verince ilave 8bin tl de samsung veriyormuş. Bir de faizsiz üç taksit imkanını gördüm. Bu katlanan modeller çok popüler olacak gibi geliyor bana, siz ne diyorsunuz alınır mı?

Selamlar, ben uzun zamandır telefon arayışındaydım. Şu sıralar sosyal medyada sürekli karşıma samsung'un yeni çıkardığı katlanan Fold8ler çıkıyor. Eski telefonunu verince ilave 8bin tl de samsung veriyormuş. Bir de faizsiz üç taksit imkanını gördüm. Bu katlanan modeller çok popüler olacak gibi geliyor bana, siz ne diyorsunuz alınır mı?
alınmaz.
fiyat kötü takas desteğinin fiyatları da kötü (tüm telefonlar içinde böyle, katlanır telefonlar içinde fiyatı iyi)
model olarak güzeller ama bütçesinde sınır olan birisi almamalı, en az 100k kazanan veya telefonu iş için kullanan kişiler rahat alabilir bence

Şuan alınmaz fiyatı fena düşer birkaç ay sonra.

öğrenci veya kamu indirimi yapabilirsen 3 taksitle birlikte belki mantıklı olabilir

alınmaz.
fiyat kötü takas desteğinin fiyatları da kötü (tüm telefonlar içinde böyle, katlanır telefonlar içinde fiyatı iyi)
model olarak güzeller ama bütçesinde sınır olan birisi almamalı, en az 100k kazanan veya telefonu iş için kullanan kişiler rahat alabilir bence
Adam akıllı fark da yok ki, bir tek pil büyümüş o fark sayılabilir bence.

İlla telefona 150K verecek olsam Applenin katlanabilir cihazını alırdım en azından havası olur 😀

Özellikle Fold 8'i ben çok beğendim, Ultra biraz büyük ama yeni kare gibi olan güzel. Ben iş amaçlı kullanmak üzere bakınıyorum, hem telefona taksit hem faizsiz olması bir aklımı çelmedi değil açıkçası, kullananları da sordum soruşturdum, çok bir negatif yorum göremedim. Ben açıkçası senede bir değiştirmediğimden ve aktif kullandığımdan mantıklı buluyorum.

Ben de S26 Ultra ile Fold 8 arasında çok kararsız kaldım. Fold 8’in kampanyalarına bakarken 8.000 TL takas desteğini görünce fikrim değişti. Üzerine bir de öğrenci indirimiyle %15 indirim alınabiliyor. Öğrenci tanıdığı olanlar bence değerlendirsin. Telefonumu takasa verdim, kalan ödemeyi de 3 taksite böldüm. Şimdi heyecanla kargoyu bekliyorum.

Az önce başka arkadaşta aynı cihaz için konu açmıştı. Yazdığım cevabı buraya sizin için de bırakıyorum :)

Hocam siz zaten baya heveslenmişsiniz. Görüp incelemişsiniz de imkanınız varsa alın deneyimleyin hevesinizi alın :)

Sadece 2 negatif yön var. Maddi açıdan sorun değilse sizin için. Katlanabilir telefonların genel eksileri olarak;

1. Alırken şu an baya pahalı bir cihaz.
2. Satarken ölü fiyata ancak satarsınız.

Arada çok uçurum olacak bilginize.

3 taksit zip odeme seçenegi cok iyi olmus bence de. Cep telefonlarında kredi kartına taksit yapılmıyor yasal düzenlemelerden dolayı zaten, bunu çözmüş olmaları almayı düşündürdü bana da.

Ya ben fold 8'i beğendim de bence 130k+ ütopik saçma bir fiyat ya. Ultra alınmaz ama, düz fold 7 ile arada doğru düzgün fark yok +60k istiyor. O fiyatlar da paşa paşa düşecek 2-3 ay sonra.

eski katlanan telefonlarında hep erkek telefonu tipi vardı ama şimdi yeni çıkan boyutlar çok hoşuma gitti. dün mağazadan da baktım baya çantaya ele falan rahat sığıyor. lavanta rengine aşık oldum resmen. ben memur olduğum için memur indirimiyle yüzde 15 bir indirimle aldım eski telefonumu da takasa saydırdım kalan miktarı da üç taksitte ödicem. bakalım umarım beklediğim gibi olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya ben fold 8'i beğendim de bence 130k+ ütopik saçma bir fiyat ya. Ultra alınmaz ama, düz fold 7 ile arada doğru düzgün fark yok +60k istiyor. O fiyatlar da paşa paşa düşecek 2-3 ay sonra.
öyle mi diyosun? ben de şöyle düşündüm apple da katlanan ürün çıkarıyor ve ekranını samsungdan alacakmış. bu da demek oluyor ki hem bu ürünlerin piyasası artacak hem de apple samsungdan çok daha pahalı olacak. bence yanılmıyorum, bir kaç ay sonra yorumumu güncellerim :)

Son düzenleme:
eski katlanan telefonlarında hep erkek telefonu tipi vardı ama şimdi yeni çıkan boyutlar çok hoşuma gitti. dün mağazadan da baktım baya çantaya ele falan rahat sığıyor. lavanta rengine aşık oldum resmen. ben memur olduğum için memur indirimiyle yüzde 15 bir indirimle aldım eski telefonumu da takasa saydırdım kalan miktarı da üç taksitte ödicem. bakalım umarım beklediğim gibi olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

öyle mi diyosun? ben de şöyle düşündüm apple da katlanan ürün çıkarıyor ve ekranını samsungdan alacakmış. bu da demek oluyor ki hem bu ürünlerin piyasası artacak hem de apple samsungdan çok daha pahalı olacak. bence yanılmıyorum, bir kaç ay sonra yorumumu güncellerim :)
iPhone 18 PM'in 150K'dan aşağı geleceğini sanmıyorum. Fold konusunda ise 200k bence iyimser bile 🥰

Geri