Türknet İstanbul Şirinevlerde 10 Gündür Hiç İnternet Yok Genel Arıza Giderildi Yazıyor ama Hala İnternet Yok

Geçmiş olsun hocam bende öyle 35 gün internet olmasaydı delirirdim ben şuanda bile diyorum ne yapıcam artık sesimi nasıl duyurucam da hemen çözüme kavuşturucam boykot yapalım hocam nereden yapıcaz
Ben pazartesi günü her yere şikayet edicem bu kadar sorumsuzluk olmaz valla birde tercih dönemi araştırma yapmam lazim.

Ben pazartesi günü her yere şikayet edicem bu kadar sorumsuzluk olmaz valla birde tercih dönemi araştırma yapmam lazim.
Şimdide planlı çalışma diye oyalıyorlar ne yapacağımı şaşırdım valla
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi yine genel arızaya geçti siz ne yaptınız hocam ?

Ekler

• 2900.webp
    2900.webp
    87.5 KB · Hit: 33
  • 2918.webp
    2918.webp
    162.6 KB · Hit: 24
Son düzenleme:
Çöp çöp çöp ne zaman görsem sinirleniyorum alayının Allah belasını versin bana da çok çektirdi bu mahlukatlar

• Üzgün
Reaksiyonlar: XPCX
Merhaba arkadaşlar internet 21 temmuzdan beri yok 21 temmuzda internetim gitti sabah saat 11 de ve hala gelmedi ve işin asıl rezil kısmı da genel arıza giderildi diye türknet uygulamasında yazıyorlar ama internet hala daha yok.

İstanbul Bahçelievler Şirinevler mahallesinde oturuyorum bu nasıl bir rezilliktir anlamıyorum elektrik kesintisi bile aynı gün içerisinde geliyor 1 günde yapıyorlar.
Son 4 aydır sürekli olarak benimde başıma geliyor. 6-12 saat arası sürüyor hatta genelde. Bina yıkılıyor bunlarda kabloları gidip binaların üstünden geçirdiği için bütün altyapı pert oluyor. Ansızın gidiyor sinir krizi geçirtmelik.

• Üzgün
Reaksiyonlar: XPCX
Son 4 aydır sürekli olarak benimde başıma geliyor. 6-12 saat arası sürüyor hatta genelde. Bina yıkılıyor bunlarda kabloları gidip binaların üstünden geçirdiği için bütün altyapı pert oluyor. Ansızın gidiyor sinir krizi geçirtmelik.
Aynen çok değişikler :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çöp çöp çöp ne zaman görsem sinirleniyorum alayının Allah belasını versin bana da çok çektirdi bu mahlukatlar
Öyleymiş öğrenmiş oldum yarınla 7 gün olacak hala gelmedi internet :(

Bende btk ya yazdım 2-3 gün önce ama hala internet yok yani btk yı da umursamıyorlar iplemiyorlar
Kullanamadığım günlerin iadesi ile ilgili yazınca direkt dönüş yaptılar, bunda da 10 gün btk süre veriyor firmaya kişi ile uzlaşması ile ilgili sonrasında işlem yapılacaksa yapılıyor diye biliyorum. Sende 3 gündür kesintisiz olmaması kötü olmuş ama.

Kullanamadığım günlerin iadesi ile ilgili yazınca direkt dönüş yaptılar, bunda da 10 gün btk süre veriyor firmaya kişi ile uzlaşması ile ilgili sonrasında işlem yapılacaksa yapılıyor diye biliyorum. Sende 3 gündür kesintisiz olmaması kötü olmuş ama.
Yol bende 7 gündür kesintisiz hocam :( (( 7 gündür hiç yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,301
Üyeler
200,892
Son üye
Arlox

Geri