Galatasaray Hazırlık Maçları 😅

Gopnik

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,675
1785182826577.webp
1785182845175.webp

Bu Maç İçin Skor Tahmini Olan Var Mı ?

1785182957623.webp

Yozgat'ın köyünden tuttuğunuz takımlara bu kadar fanatik olup da saçma sapan konular açmayın, adı üstünde "hazırlık maçı" kötü oynuyorlardı yenilecekleri belliydi ama adamlar rotasyon kadrosunu deniyor.

Yozgat'ın köyünden tuttuğunuz takımlara bu kadar fanatik olup da saçma sapan konular açmayın, adı üstünde "hazırlık maçı" kötü oynuyorlardı yenilecekleri belliydi ama adamlar rotasyon kadrosunu deniyor.
Yozgatlılar Bunu Beğendi 😅

1785185120637.webp

Hazırlık maçları bir ölçüt olmadığı gibi ligin ilk hafta maçları da çantada keklik değildir.

kadrodan adam gönderip yerleri doldurulamayınca, gitmesi gerekenleri gönderemeyince, oynayanlar da yeterli seviyede olmayınca seri a'nın orta alt sıra takımına karşı alınan sonuç gayet normal.

80 dk osimenciğiniz 1 tane gol atamadı mı koskoca zaman diliminde?

Abdülkerim Bardakçı Eren Elmalı Kaan Ayhan Lucas Torreira İlkay Gündoğan Yunus Akgün Roland Sallai Victor Osimhen

sadece 3 kişi var bebe 8 kişide bir şey yapamıyosa bıraksınlar bu işi

Abdülkerim Bardakçı Eren Elmalı Kaan Ayhan Lucas Torreira İlkay Gündoğan Yunus Akgün Roland Sallai Victor Osimhen

Kalede Muğurcan Yoktu Öyle Deme .

Hazirlik maci kiyas degildir. Farkli seyler denemek icin antreman icin firsattir. Bunu fenerbahceli olarak diyorum. Izlemedim ben maclari 30 dakika baktim birine dikkatli degil o da.Tabi fenerbahce hazirlik macinda yenilse boyle ister istemez uzulur. Sorunun cozulmesini ister ckzum arardim.

Türkiye'de üç İstanbul kulübünde oynayan yerli oyuncular, çok iyi oldukları için değil şanslı oldukları için oradalar. İstisnalar tabii ki var. Zaten aradan yıllar geçse de 22 kişilik kadrodan sadece o istisnalar hatırlanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,619
Üyeler
200,457
Son üye
karacaa66

Geri