ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,452
yükseldim buna macbooka takarım iş yaparım, burn in derdi yok 4k ohh mis
Bildirim gelmedi satıcı kötü bununfiyatlara nereden baktınız, epey kazık bu arada bu fiyatta xiaomi g27 var kimse almasın bunu. fiyatları pasa pasa dibe cekecekler satmayacak cünkü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
TCL Oyun Monitörü 27 inç QD-Mini-LED 27G64, QHD çözünürlük, 180 Hz, Hızlı HVA paneli, HDR 600 nit, 1 ms GTG tepki süresi, AMD Freesync, G-Sync ile uyumluluk - Fiyatı, Yorumları
Oyun Monitörü 27 inç QD-Mini-LED 27G64, QHD çözünürlük, 180 Hz, Hızlı HVA paneli, HDR 600 nit, 1 ms GTG tepki süresi, AMD Freesync, G-Sync ile uyumluluk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
satıcı ebu cehil mi 5 bine satsa almam artık bu saatten sonra
www.technopat.net
Valla Piyasaya Gelmesi Güzel Oldu Ama Kolay Kolay Düşmez Bence .düştümü fiyatlar düştüyse bakalım artık![]()
Bu firma yani?@Loky
![]()
TCL monitörler Türkiye pazarına Sanal İletişim dağıtıcılığıyla geliyor - Technopat
TCL Electronics, OLED, QD-Mini LED ve Mini LED oyuncu monitörlerini Sanal İletişim dağıtıcılığıyla Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor.www.technopat.net
![]()
TCL 发布 OLED+ 电竞显示屏 X3B:第四代 WOLED+1.1% 超低反镜面屏,打造旗舰画质体验 - IT之家
该系列包含 32X3B 与 27X3B 两款机型,覆盖不同刷新率档位,搭配专业显示、声学调校,32X3B 售价 6499 元,27X3B 售价 3699 元,今晚正式开售。#TCL电竞新品#m.ithome.com
![]()
TCL 27X3B/32X3B OLED 显示器发布:四代 WOLED 背光面板、B&O 联合调音扬声器,3699 元起 - IT之家
TCL 在发布会上推出两款 OLED 显示器,配备第四代 WOLED 背光面板,HDR 峰值亮度达 1500 尼特,响应速度 0.03ms,并搭载了 B&O 联合调音的扬声器。27 英寸版起售价 3699 元。#TCL新品# #OLED显示器#m.ithome.com
Fiyat çok iyi bu arada. Yani tam olması gereken fiyatlar.