🔥İndirim OLED Ekranlı Casper Pad H10 15.716tl (Peşine 6 Taksit)

Yine kullanmayan herkes kullanmış gibi yorum yapmış.Bir tabletten beklentinize göre değişir memnuniyetiniz.Bende 3 aydır var çok kullanmıyorum basit şeyler için kullanıyorum çizim not tutma dizi film için gayet iş görüyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Ekanı çok iyi değil bence çünkü ıps. Bence bunun daha iyisi redmagic astra.
Çünkü sen ekranı ne kadar süslersen süsle (markaya diyorum) ips olduğu belli oluyor.
3 yıldır her cihazı oled olan biri olarak ıps ekrana dayanamıyorum.
Mediamarkt vb her yerde denedim 20 binlik cihaz yapmış ıps koymuş.
Yok abi o alttaki aydınlatman kabak gibi orada.
Görmediğin ekrana yorum yapma bence sende yap 165Hz 403 ppi IPS oradan alalım

Bu cihaz 50 bin tllik Apple iPad Mini 7 daha iyi üstelik 18500 tl

Bu cihaz 50 bin tllik Apple iPad Mini 7 daha iyi

Teknolojik olarak ıps değil mi hocam?
Ben bu tablet özelinde yorum yapmadım.
Zaten bu da yoktu mediamark'da huawei vardı 22 bine.
srgb oranı yüzde 150 msı monitör kullandım ben. Oledin yanına yaklaşamaz. Teknolojileri farklı.

Hala inanmıyorsan yapay zeka da hatalı o zaman.

1785193359008.webp

1785193413825.webp

Son düzenleme:
Teknolojik olarak ıps değil mi hocam?
Ben bu tablet özelinde yorum yapmadım.
Zaten bu da yoktu mediamark'da huawei vardı 22 bine.
srgb oranı yüzde 150 msı monitör kullandım ben. Oledin yanına yaklaşamaz. Teknolojileri farklı.

Hala inanmıyorsan yapay zeka da hatalı o zaman.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
1- Casper OLED sana doğru renk kalitesini verecek zannediyorsun galiba sen git casper al
2- 500 - 600 nit OLED sana aydınlık ortamda sana hiç bir şey sunmaz kullanırken tableti karanlık mağaraya sokup öyle kullanırsın çünkü aydınlık ortamda (dışarıda) hiç bir şey görmüyorsun
3 - 18500 tl ye 700nit 120Hz OLED 400PPİ tablet göster onu alalım

1- Casper OLED sana doğru renk kalitesini verecek zannediyorsun galiba sen git casper al
2- 500 - 600 nit OLED sana aydınlık ortamda sana hiç bir şey sunmaz kullanırken tableti karanlık mağaraya sokup öyle kullanırsın çünkü aydınlık ortamda (dışarıda) hiç bir şey görmüyorsun
4 aydır kullanıyorum diyorum bana hala casper al diyorsun. Hiçbir mesajımı okumamışsın ki.
Ben bu cümleden sonra tartışmayı sonlandırıyorum iyi geceler sana.
2.'ye de cevap vereceğim. Ben hayatımda dışarıda dizi izleyen görmedim. Belki gece otobüs yolculukları.
Zaten sabahtan beri dizi film için alınır diyorum. Bunun üstüne gelip bu 2 maddeyi yazman falan bilemedim hocam.

4 aydır kullanıyorum diyorum bana hala casper al diyorsun. Hiçbir mesajımı okumamışsın ki.
Ben bu cümleden sonra tartışmayı sonlandırıyorum iyi geceler sana.
2.'ye de cevap vereceğim. Ben hayatımda dışarıda dizi izleyen görmedim. Belki gece otobüs yolculukları.
Zaten sabahtan beri dizi film için alınır diyorum. Bunun üstüne gelip bu 2 maddeyi yazman falan bilemedim hocam.

Lenovo Tab P11 Pro 600nit OLED 120Hz

ama gerçek 3xx küsür nit
OLED ekranlarda gerçek nit değerleri uydurmadır
Hayaller paris gerçek mağara karanlığı

1785194239644.webp

Huawei MatePad Pro 12.2" PaperMatte Edition 2000 Nit

GERÇEK 1000 NİT
1785194604046.webp

Lenovo Tab P11 Pro 600nit OLED 120Hz

ama gerçek 3xx küsür nit
OLED ekranlarda gerçek nit değerleri uydurmadır
Hayaller paris gerçek mağara karanlığı

Alıntıyı görüntüle

Huawei MatePad Pro 12.2" PaperMatte Edition 2000 Nit

GERÇEK 1000 NİT
Alıntıyı görüntüle
Ben tabletin parlaklığında daha yüzde 30'u geçmedim. Bana 150-200 nit bile yetiyor.
Napiyim ben parlaklığı ev ortamında.
Senin gözün düşük parlaklıkta göremiyorsa ona da ben bir şey yapamam.
Tamam sen al bütün parlak ekranları, senin olsun hepsi ya.
Hayatimda ürün alırken 1 kere bile parlaklığa bakmadım.
Bana gelmiş parlaklığı kötü diyorsun.
İyi de şikayet eden yok ki zaten.

Bu cihaz 50 bin tllik Apple iPad Mini 7 daha iyi üstelik 18500 tl

tablette ppi yüksek olması hiçbir işe yaramıyor, apple bilmiyor mu yüksek ppi koymayı? yanlışlıkla avucunun kenarıyla basıyorsun tablette ister istemez

Tableti pc gibi kullanmayacak dizi film günlük işler için kullanacaklara önerebileceğim tablet bu fiyatta oled+256gb tablet yok gibi bir şey aksesuar olarak da kalem+kılıf+adaptör çıkıyor 10000mah batarya var rahatlıkla 8-9 saat video izleme sürelerine ulaşabiliyorsunuz ha illa Casper olmasın diyorsanız da Lenovo ve Honorun tabletlerine bakabilirsiniz.

Zam gelmişti 17-18'lere çıkmıştı ama 4 ay öncesi fiyatına geri düşmüş.
Yaklaşık 3-4 aydır severek kullandığım bir tablet.
60hz fim ve dizilerde yormuyor.
İşlemcisi de 4k ve film ve dizilerde gayet yeterli.
Multimedya için arayan varsa öneririm.
Zaten vatan yorumları da benim dediğimi kanıtlıyor.
Merak eden varsa inceleme yazım;
kalemi vs nasıl hocam çizim için alınır mı? sizce

Ekanı çok iyi değil bence çünkü ıps. Bence bunun daha iyisi redmagic astra.
Çünkü sen ekranı ne kadar süslersen süsle (markaya diyorum) ips olduğu belli oluyor.
3 yıldır her cihazı oled olan biri olarak ıps ekrana dayanamıyorum.
Mediamarkt vb her yerde denedim 20 binlik cihaz yapmış ıps koymuş.
Yok abi o alttaki aydınlatman kabak gibi orada.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim gibi hocam servislik bir sorunum olmadı çünkü ürün bozulmadı.
Yaşamadığım bir deneyim hakkında iyi veya kötü bir yorumum yok.
Ama şimdiye kadar 50 bin verip aldığım asus rog servisi de gördüm.
Bilkom hariç iyi servis görmedim ben.
Samsung hele hiç girmeyelim.
2019'da 1 sene önce aldığım s9+ kasıyor diye o zaman en yeni açılan mecidiyeköy servise götürdüm taa Ankara'dan. Sonuç sorun yok denilmiş gönderilmiş. Sattım kurtuldum.
1. samsung konusunda haklısın eskiden bdh en iyisiydi şimdi apple troy u gibi en kötüsü oldu , asus için daha deneyimim olmadı servisi hakkında , bütün setup resmen asus kullanıyorum fanboy um diyebilirim , sadece ekran konusunda problemleri çok var ben tuf gaming 2 k 180 hz monitörü vatandan alırken 3 kere monitör değiştirdim mağazada hepsinde ölü pixel var diye , 1 tane olan ölü pixel i bile direk değiştirdiler , bu vatan ın berki garantisidir , berki asus un bunu bilemiyorum ama anlatmak istedim yenede arkadaşlar bilgilensin diye

2. ips konusunda hak vermiyorum iyi ips her zaman kötü oled den iyidir , ben pad minin istanbulda tanıtımına katılmış sayılı kişilerdenim orda 2 saat cihazı elime verdiler test için , pad miniyi ilkte oled sandım , kısa deneyimim de cihazın ekranı fiyatına göre çok iyi , bir dönem kendi sitesinde 16 k idi geçen sene , dediğin ışık sızması ben bütün siyah ekran ve beyaz ekran testlerini yapmıştım resmen yok gibiydi , uzun lafın kısası 9400 ultra var cihazda oyun performansı çok iyi denebilir ve global fiyatından daha ucuza satılıyor ülkemizde , pgm de ortalama 118.7 fps , genshinde da 64.6 ortalama fps değerlerini vermişti ikiside 30 + 30 dk bu testleri vermişti , cihazın uzun vadede elimde olsa daha detaylı yazarım aldığım notlar bunlardı

kalemi vs nasıl hocam çizim için alınır mı? sizce
Bir önceki tabletim honor magic pad 2 idi.
Onda hiç gecikme yoktu.
İncelem yazıma bakarsan oraya kalem gecikmesi attım.
Kalem gecikmesi var ama ben çok not alan biri olmadığım için rahatsız etmiyor.
Veya matematik çalışsam rahatsız etmezdi.
Ama çizim falan yapan biri olsam belki ederdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1. samsung konusunda haklısın eskiden bdh en iyisiydi şimdi apple troy u gibi en kötüsü oldu , asus için daha deneyimim olmadı servisi hakkında , bütün setup resmen asus kullanıyorum fanboy um diyebilirim , sadece ekran konusunda problemleri çok var ben tuf gaming 2 k 180 hz monitörü vatandan alırken 3 kere monitör değiştirdim mağazada hepsinde ölü pixel var diye , 1 tane olan ölü pixel i bile direk değiştirdiler , bu vatan ın berki garantisidir , berki asus un bunu bilemiyorum ama anlatmak istedim yenede arkadaşlar bilgilensin diye

2. ips konusunda hak vermiyorum iyi ips her zaman kötü oled den iyidir , ben pad minin istanbulda tanıtımına katılmış sayılı kişilerdenim orda 2 saat cihazı elime verdiler test için , pad miniyi ilkte oled sandım , kısa deneyimim de cihazın ekranı fiyatına göre çok iyi , bir dönem kendi sitesinde 16 k idi geçen sene , dediğin ışık sızması ben bütün siyah ekran ve beyaz ekran testlerini yapmıştım resmen yok gibiydi , uzun lafın kısası 9400 ultra var cihazda oyun performansı çok iyi denebilir ve global fiyatından daha ucuza satılıyor ülkemizde , pgm de ortalama 118.7 fps , genshinde da 64.6 ortalama fps değerlerini vermişti ikiside 30 + 30 dk bu testleri vermişti , cihazın uzun vadede elimde olsa daha detaylı yazarım aldığım notlar bunlardı
Hocam ben o cihaza kötü demedim zaten.
Gamer için en iyi cihazlardan.
Ben redmagic Astra alırım ama güzel alternatif.
Ben şunu eleştirdim Xiaomi deneyince gerçekten güzel ise Casper neden olamıyor?
Eğer siz denemeden benim tabletime kötü diyorsanız bende denemeden xiaomiye IPS diye kötü derim.
Aslinda iki durumda aynı. Ama ben yine de sezarin hakkini sezara verip Xiaomi gerçekten güzel bir alet diyorum ki rakip değiller zaten.
Xiaomi daha küçük ekranlı gamerlar icin yapılmış bir cihaz.

günlük işler için yeterli ama oyun vs için iyi diyemem , günlük işlerde kullanıcam düşük sistem gerekliliği olan oyunlar oynicam diyorsanız yeterli bi tablet

Geri