Laptop olduğunu varsatıyorum ederi en az 45k gibiAlıntıyı görüntülegarantisi devam ediyor faturası mevcut
Laptop olduğunu varsatıyorum ederi en az 45k gibi
Lenovo Legion 5 16IRX9Hocam, sarı site de 70-80k arasında var sizin donanımınızla uyuşan leptoplar, o fiyat aralığına satılır gibi duruyor ama sizin leptop hangi segment orasını bilmediğim için bir şey diyemem. Fakat en ucuzları bu fiyatlardan gidiyor bilginize.
60 bin rlye koyarsanızz alıcı bulabilirsinşzLenovo Legion 5 16IRX9
teşekkürler hocam ben de 75 e koydum 70 e bırakmayı düşünüyorumHocam, sarı site de 70-80k arasında var sizin donanımınızla uyuşan leptoplar, o fiyat aralığına satılır gibi duruyor ama sizin leptop hangi segment orasını bilmediğim için bir şey diyemem. Fakat en ucuzları bu fiyatlardan gidiyor bilginize.
yukarıdaki ilandaki laptopların özellikleri nasıl bilmiyorum ama 2k çözünürlük 240 hz gibi özellikleri falanda var bunun 60 üstüne satmayı düşünüyorum.60 bin rlye koyarsanızz alıcı bulabilirsinşz
60 tsm ederi hoxam max daha yükseğe gitmezteşekkürler hocam ben de 75 e koydum 70 e bırakmayı düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yukarıdaki ilandaki laptopların özellikleri nasıl bilmiyorum ama 2k çözünürlük 240 hz gibi özellikleri falanda var bunun 60 üstüne satmayı düşünüyorum.