okanturk28
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
Fake kargo olabilir daha dağıtıma çıkmadıbenim de şimdi bir tişört verildi şaka gibi
Fake kargo olabilir daha dağıtıma çıkmadıbenim de şimdi bir tişört verildi şaka gibi
Diğerlerini iptal ettiler. bi 50 liralık tişört kargoya verildiFake kargo olabilir daha dağıtıma çıkmadı
Acaba tek siparişe mi hepsine miAz önce sipariş iptali sebebiyle 200 TL cüzdan bakiyesi yatırdılar. Müşteri hizmetlerine itirazda vesaire de bulunmamıştım. Amazon yine güzel bir krallık yaptı. (1 aydan uzun sürse de)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Nasıl yani?Acaba tek siparişe mi hepsine mi
Az önce sipariş iptali sebebiyle 200 TL cüzdan bakiyesi yatırdılar. Müşteri hizmetlerine itirazda vesaire de bulunmamıştım. Amazon yine güzel bir krallık yaptı. (1 aydan uzun sürse de)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Az önce sipariş iptali sebebiyle 200 TL cüzdan bakiyesi yatırdılar. Müşteri hizmetlerine itirazda vesaire de bulunmamıştım. Amazon yine güzel bir krallık yaptı. (1 aydan uzun sürse de)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Her bir ürünün iptali için ayrı ayrı hediye kuponu vermiyor. Tek bir tane veriyor. Yani 200 TL.Acaba tek siparişe mi hepsine mi
Sayenizde ben de gördüm. Teşekkürler.Az önce sipariş iptali sebebiyle 200 TL cüzdan bakiyesi yatırdılar. Müşteri hizmetlerine itirazda vesaire de bulunmamıştım. Amazon yine güzel bir krallık yaptı. (1 aydan uzun sürse de)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle