25k Bütçe Robot Süpürge Önerisi?

VeVx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
687
Bütçe
25000
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi.

Bütçe 25k robot süpürge önerisi lazım.

2 kedimiz var robot süpürge istiyoruz.

Mümkünse taksitli :')

Edit: biraz araştırma ile s8 pro max'in çok uygun ve iyi olduğunu düşünmeye başladım. ama çeşitli şikayetleri olanları da gördüm ayrıca çöp hazneli olsun diye düşünüyordum ama sanırım gerek yok çünkü normal süpürge gibi filtreyi gene sık sık elle temizlemek gerekecek çünkü kedilerin çok ince kılları zamanla toz gibi olduğu için normal ev gibi değil sık temizlemek gerekecek. Bu manada çöp haznesi benim için gerek olmayacak gibi duruyor. Tabi bu da bütçeye çok yardımcı oluyor. Çünkü gördüğüm kadarıyla çöp hazneliler baya pahalılaşıyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi.

Bütçe 25k robot süpürge önerisi lazım.

2 kedimiz var robot süpürge istiyoruz.

Mümkünse taksitli :')
Roborock iyi diye biliom 28k ya fln iyi modelleri vaf

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Roborock iyi diye biliom 28k ya fln iyi modelleri vaf
bende roborock'ı iyi diye duymuştum evet ama yok abi şunu alsanız yeter diyebilecek var mı diye de ayrıca merak ediyorum tabi veya model olarak da fark eder sonuçta sadece marka değil o nedenle gelecek cevapları heyecanla bekliyorum teşekkürler.

Bu işin piri Roborock ama en giriş seviyesi bile 36-38K arasında F/P olarak kesinlikle xiaomi öneriyorum ben doğum gününde eşim istiyor diye çok araştırarak X20 pro modelini almıştım bütçen ona yetiyordu 24k'ya almıştım o zaman ama sen bütçeni zorlayıp X20 max modelini al mop kolu kenar köşelere uzanıyor daha güzel mop atıyor ve daha iyi çekiş gücü var.

Bu işin piri Roborock ama en giriş seviyesi bile 36-38K arasında F/P olarak kesinlikle xiaomi öneriyorum ben doğum gününde eşim istiyor diye çok araştırarak X20 pro modelini almıştım bütçen ona yetiyordu 24k'ya almıştım o zaman ama sen bütçeni zorlayıp X20 max modelini al mop kolu kenar köşelere uzanıyor daha güzel mop atıyor ve daha iyi çekiş gücü var.

roborock q8 pro max çok aklımı çeliyor fiyatı da çok uygun. Yorumun için teşekkür ederim hocam bakayım.

roborock q8 pro max çok aklımı çeliyor fiyatı da çok uygun. Yorumun için teşekkür ederim hocam bakayım.
Bence almışken istasyonlu al çok rahatlık oluyor kendi mobunu yıkıyor kurutuyor haznesini boşaltıyor uzun zaman birşeyleriyle uğraşmıyorsun hemde kedili ev için sana daha iyi olur, bizim evimizde kedili sürekli evi sildirip süpürtüyoruz makinaya :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,986
Üyeler
200,264
Son üye
kaantrqs

Geri