cimeyil03
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhaba,
Şu anda Razer Basilisk X HyperSpeed kullanıyorum. Mouse artık oldukça eskidiği için değiştirmeyi düşünüyorum.
Bu mouse'ta en sevdiğim özellikler şunlar:
Siz olsanız ne önerirdiniz? Razer Basilisk V3 X HyperSpeed ile devam etmek mantıklı mı, yoksa benzer ergonomiye ve özelliklere sahip daha iyi alternatifler var mı?
Önerilerinizi ve özellikle uzun süreli kullanım deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Şu anda Razer Basilisk X HyperSpeed kullanıyorum. Mouse artık oldukça eskidiği için değiştirmeyi düşünüyorum.
Bu mouse'ta en sevdiğim özellikler şunlar:
- Büyük yapısı sayesinde elime çok rahat oturuyor.
- Dual mode (Bluetooth + 2.4 GHz) desteği sayesinde gün içinde birden fazla bilgisayar arasında kolayca geçiş yapabiliyorum.
- Hem Windows hem de Mac kullanıyorum. Bazı mouse'larda macOS'ta bağlantı kopmaları veya gecikme (drop) sorunları yaşandığını gördüm. Mevcut mouse'umda ise böyle bir problem yaşamadım.
Siz olsanız ne önerirdiniz? Razer Basilisk V3 X HyperSpeed ile devam etmek mantıklı mı, yoksa benzer ergonomiye ve özelliklere sahip daha iyi alternatifler var mı?
Önerilerinizi ve özellikle uzun süreli kullanım deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.