yok hocam kutudan çıktı kutuda ki kod ile 7.1 i etkinleştirdim taktım bilgisayara kullandım bu kadar
kulaklık arkadaşımındı denemek için kullandım ben. rainbow oynarken bi 7.1 aç bakıyım dedim ayarladı etti ve sesler çok karmaşıklaşmıştıYo hayır hocam ayrı ses kartı soundblaster falan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sis normal 7.1 mi kullandınız thx mi? Konudan bayağı saptık XD
Çorbakulaklık arkadaşımındı denemek için kullandım ben. rainbow oynarken bi 7.1 aç bakıyım dedim ayarladı etti ve sesler çok karmaşıklaşmıştı
Glorious Model o Kablosuz mat Gaming Mouse
bunlar nasıldır bunlar dışında önerileriniz varsa beklerim kulaklığım razer blackshark v2x olduğundan dolayı razer baktım ama diğer markalarada açığım sorun yok
ama ayarını falan becerememiş de olabilir ben hep stereo kullandığım için pek bilememiştimÇorba
hocam 1500 tl 12000 dpı az gibi geldi onun yerine hem kulaklığımla aynı marka razer tercih ederimGlorious Model o Kablosuz mat Gaming Mouse
Knk yokmuş acayip hafif bende kullanıyorum baya iyi yani ben 1000 TL ye almıştım şimdi kaç bilmiyorum
Hayır hocam karmakarışık ya ÇORBAama ayarını falan becerememiş de olabilir ben hep stereo kullandığım için pek bilememiştim
Ben de aldım bakalım kismetdarmoshark m3 3395 sensörü var veya
ajazz aj199 aynı sensöre sahip özellikleri itibariyle bu fiyata alınabilecek en iyi mouse bence. sipariş verdim gelince incelemesini yapacağım
ama ayarını falan becerememiş de olabilir ben hep stereo k
size gelende sorun vardır hocam iade edin piyasada çok tutulan ve sevilen bi kulaklık aynı şekilde bendede bi sorun bulunmuyorHayır hocam karmakarışık ya ÇORBA
Süre geçti :|size gelende sorun vardır hocam iade edin piyasada çok tutulan ve sevilen bi kulaklık aynı şekilde bendede bi sorun bulunmuyor
Hocam dip ses sorunu ben V2 se almayı planlıyorum ve özür dilerim çünkü konuyu ÇORBA yaptımozaman satmayı deneyin corsair void elite felanda iyidir onlara yönelebilirsiniz