Yardım 5080 Alıcamda Reislerim Bi Konuya Bakar Mısınız

Konudan bağımsız neden geçiyorsunuz acaba

aradaki 40klık farka değecek bir performas artışı olmicak

aradaki 40klık farka değecek bir performas artışı olmicak
tipi çok hoşuma gittiği için istiyorum reisim, pc de zaten sadece knight oynuyorum bi performans beklemıyorum
neden
teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamamen popüler kültüre köle olmuşuz ondan

selamlar
aktif olarak rx 9070xt kullanıyorum, rtxe geçmek istiyorum. Colorful rtx 5080 tipi çok aşırı hoşuma gidiyor beyaz olanı, sistemim benim beyaz sistem link : önerir misiniz? şuan satıcılara baktım sadece prostore gözüküyor alınır mı?
Önerebileceğiniz başka varsa bakabilirim
2k da kullanacaksan 5080 alma 5070ti al. eğer 4k da kullancaksan o zaman 5080 alınır asıl. bende 5070ti kullanıyorum. 2k da farkları yok denecek kadar az ama 4k da gerçek fark ortaya çıkıyo. prostore da güvenilir bi satıcı tervih edebilirsin

paran varsa geç kimseyi dinleme fanboylar geçme diyebilir onları da dinleme ne yapmak istiyorsan onu yap. aradaki fark yok diyenleri de dinleme boru mu ya bu 5080. verdiğin parayı yıllarca üzmeden taş gibi çıkartır

4K monitör de kullanacağım diyorsan 5080 geç ama 2K için XT uzun süre yeter.

tipi çok hoşuma gittiği için istiyorum reisim, pc de zaten sadece knight oynuyorum bi performans beklemıyorum

neden

teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tamamen popüler kültüre köle olmuşuz ondan
hocam verdiğin apraya değecek bir performans farkı yok tabi paran varsa geç yani dicek bişey yok

2k da kullanacaksan 5080 alma 5070ti al. eğer 4k da kullancaksan o zaman 5080 alınır asıl. bende 5070ti kullanıyorum. 2k da farkları yok denecek kadar az ama 4k da gerçek fark ortaya çıkıyo. prostore da güvenilir bi satıcı tervih edebilirsin
zevk tamamen kankam knight oynuyorum zaten 2004 oyun motorlu oyun rtx 1050 de ile rtx 5090 aynı kalite hjdsadjsad
Çok dürüstsün reis tebrikler :D
teşekkür ederim :D
paran varsa geç kimseyi dinleme fanboylar geçme diyebilir onları da dinleme ne yapmak istiyorsan onu yap. aradaki fark yok diyenleri de dinleme boru mu ya bu 5080. verdiğin parayı yıllarca üzmeden taş gibi çıkartır
teşekkürler
4K monitör de kullanacağım diyorsan 5080 geç ama 2K için XT uzun süre yeter.
mevzu yetmesi değil brom hoşuma gidiyor tipi
yetmez diye geçtiğini sanmıyorum adam kalite istiyo
cansın <3
hocam verdiğin apraya değecek bir performans farkı yok tabi paran varsa geç yani dicek bişey yok
teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,640
Üyeler
200,463
Son üye
Ensr0

Geri