Sennheiser Momentum True Wireless 5 Sızdırıldı!

Loky

Moderatör
Reaksiyon skoru
19,944
1-2-3-4'ü kullanmış biri olarak 5'i bekliyordum ve sonunda leaklenmiş bir sitede;

1785272208539.webp
1785272213501.webp
1785272218205.webp
1785272222393.webp
1785272241067.webp
1785272248473.webp

bunun önceki neslinde sanırım kutu kumaştı onu kullanmıştım apple music de feci sarıyordu kristal seste bu kutu pek güzel gelmedi tr de tahminin 15-16dan başlar sarı siteden yd getirenlerden alın ama genel olarak üst model kulaklık markaları arasında bu markada daha cok sorun cıktığını duymuştum ne kadar doğru bilemem.

En üst seviyede air pods pro 3 ve freebuds 5 pro kullandım. Bunların ses konusunda çok bi farkı oluyo mu

bunun önceki neslinde sanırım kutu kumaştı onu kullanmıştım apple music de feci sarıyordu kristal seste bu kutu pek güzel gelmedi tr de tahminin 15-16dan başlar sarı siteden yd getirenlerden alın ama genel olarak üst model kulaklık markaları arasında bu markada daha cok sorun cıktığını duymuştum ne kadar doğru bilemem.
1 yılda bir bozulur fix benim sağdan az ses geliyor.
Ama bilkom hemen değişim yapar ve istediğin rengi bile veriyorlar.
Ben siyah yolladım beyaz istedim diye beyaz göndermişler.
Hatta yenisi çıktı sende eskisi var örnek tws3 var.
Garanti bitmeye yakın yolla tws4 yolluyorlar.

1 yılda bir bozulur fix benim sağdan az ses geliyor.
Ama bilkom hemen değişim yapar ve istediğin rengi bile veriyorlar.
Ben siyah yolladım beyaz istedim diye beyaz göndermişler.
Hatta yenisi çıktı sende eskisi var örnek tws3 var.
Garanti bitmeye yakın yolla tws4 yolluyorlar.
servisi kaliteli biliyorum ama sürekli bozuluyor die airpods pro 3. nesil aldım androiddeki gibi sanırım ldac mı ne yoktu ama apple a özgü bir şey vardı baya yakın veriyor sesi çoğu kişi farkta etmez açıkcası odyofil filan değilse. bozulması sıkıntı ama servis kaliteli zaten alman markası

En üst seviyede air pods pro 3 ve freebuds 5 pro kullandım. Bunların ses konusunda çok bi farkı oluyo mu
Airpods pro 3 en üst seviye değil ki. İlk 5'e bile girmez ses kalitesinde. Para olarak üst seviye.

Abi çok merak ediyorum buds fe den buna geçersem benim kulaklık bim kulaklığı gibi gelir mi acaba yoksa bu bütçelerde artık ince detaylar mı iyileştiriliyor?

Abi çok merak ediyorum buds fe den buna geçersem benim kulaklık bim kulaklığı gibi gelir mi acaba yoksa bu bütçelerde artık ince detaylar mı iyileştiriliyor?
Yani gelebilir de gelmeyebilir de. Odyofil kulağı olması lazım biraz da.
Ben oled ekrana bakıp ıps ile ne farkı var diyen bile gördüm.
Bu sebeple kesin bir şey diyemiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Zleh
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,063
Üyeler
200,832
Son üye
küfürbaz silvestır