Xiaomi Pad 7 Alınır mı ?

Queks

80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
18.000
merhabalar bu ürünü almak istiyorum yapacağım şeyler ara ara oyun oynamak, film, dizi, dil eğitimi gibi şeyler açıkçası eve alacağım ev halkı içinde kullanışlı olması için sizce uygun mudur ?
Ve tavsiyeniz varsa eğer tavsiyenizi de alabilirim
bütçe olarak maks bu ürün kadar

8 bine mi ne satmışlardı, 18 bin çok fazla bu tablete. Az daha ver A16 al almışken uzun süre kullanırsın

huawei matepad 11 im var memnum huawei tabletleride alabilirsiniz

xiaomi tabletleri bilmiyorum ama özellik ve fiyat karşılaştırması olarak şu an en mantıklı duran seçenek gibi duruyor

Boyutu size tamamsa xiaomi pad mini alınabilir. 7 ve 8'ler aşırı ısınıyor; 8 alıp satmış birisiyim. IPS glow ve ısınma hat safhadaydı.

huawei matepad 11 im var memnum huawei tabletleride alabilirsiniz

xiaomi tabletleri bilmiyorum ama özellik ve fiyat karşılaştırması olarak şu an en mantıklı duran seçenek gibi duruyor
Hocam huaweileri beğeniyorum ama google sıkıntısı olduğu için çok öncellik vermek istemiyorum

uygulamayı yükleyip kisayolunu atarsan normal yuklemis gibi oluyon ama sen bilirzin
Matepad Pro 12.2" iade etmiş birisi olarak; Tandem OLED ekranı vardı; dünyanın en iyi ekranı şu an bir tablette. UI Yağ gibi akıyordu, Samsung bile bu kadar akıcı değildir. Şarjı inanılmaz iyiydi. Google Play Store artık dert değil; Aurora Store var; birebir play store fork'u gibi. Kurup unutuyorsunuz. Her şeyi oradan yönetebiliyorsunuz ekstra bi' şeye gerek kalmadan.

Ancak ana sorun: benim tabletimdeki işlemcide AV1 decoder sadece yazılımsal düzeyde kullanılıyordu. Bu sebeple, harika bir ekrana sahip olsa da; Youtube'da 1080P üzeri video izleyemiyordum. Sorun widewine lisansından falan değildi. Direkt işlemcide fiziksel olarak bu çözücü yoktu.

Alınacaksa, bu duruma dikkat edilmeli.

Matepad Pro 12.2" iade etmiş birisi olarak; Tandem OLED ekranı vardı; dünyanın en iyi ekranı şu an bir tablette. UI Yağ gibi akıyordu, Samsung bile bu kadar akıcı değildir. Şarjı inanılmaz iyiydi. Google Play Store artık dert değil; Aurora Store var; birebir play store fork'u gibi. Kurup unutuyorsunuz. Her şeyi oradan yönetebiliyorsunuz ekstra bi' şeye gerek kalmadan.

Ancak ana sorun: benim tabletimdeki işlemcide AV1 decoder sadece yazılımsal düzeyde kullanılıyordu. Bu sebeple, harika bir ekrana sahip olsa da; Youtube'da 1080P üzeri video izleyemiyordum. Sorun widewine lisansından falan değildi. Direkt işlemcide fiziksel olarak bu çözücü yoktu.

Alınacaksa, bu duruma dikkat edilmeli
bende aynı sorun olmyor proya özel olabilir ya da yeni işlemcilerinden kaynaklıdır

Alınacaksa, bu duruma dikkat edilmeli.
Benim için özellikle dikkat ettiğim konu bu 1080p bana yansıtması lazım ve daha Huawei telefon kullanıcısı olarak söyleyim bazı uygulamalar indiremiyordum play store dışında başka bir yerde yoktu o uygulama

Geri