Windows 11 Ltsc Ms Gaming Overlay

AMD > RYZEN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
790
ilk defa bu sürümü deniyorum ve böyle bir hatayla karşılaştım. Çözümü var mı ?. Yeşil forumda game barı indirince çözüldüğnü yazmışlar ama zaten yüklü. Açık kapalı olacak şekilde 2 kez denedim yine aynı. bir oyuna girerken veriyor bu hatayı. ekstra olarak ekte eklediğim yazı masaüstünden nasıl kaldırılır.

{72EF700A-DF31-4B4B-B48E-1D6028AF680C}.webp

Ekler

• {778EF9FC-36A0-446F-ADAA-5619AB48AC6A}.webp
    {778EF9FC-36A0-446F-ADAA-5619AB48AC6A}.webp
    5.8 KB · Hit: 18
İlk önce windows 11 i etkinleştir. Ardından cmd den microsoft mağazasını çalıştır ve gamebar indir. Xbox ı da Google dan indirip tekrar dene. Uygulamalar kısmından silip baştan kur.

Ltsc sürümün amacı zaten gereksiz şeylerin yüklü gelmemesi oyun araçlarıda buna dahil eğer oyun oynayacaksan bir anlamı yok bence yeni format atmışken w11 pro kur

ilk defa bu sürümü deniyorum ve böyle bir hatayla karşılaştım. Çözümü var mı ?. Yeşil forumda game barı indirince çözüldüğnü yazmışlar ama zaten yüklü. Açık kapalı olacak şekilde 2 kez denedim yine aynı. bir oyuna girerken veriyor bu hatayı. ekstra olarak ekte eklediğim yazı masaüstünden nasıl kaldırılır.

Alıntıyı görüntüle
Normal windowsta gamebarı kaldırdım aynı uyarıyı atıyor üstüne bir kere tıklayınca kayboluyor cok onemli bir şey değil

İlk önce windows 11 i etkinleştir. Ardından cmd den microsoft mağazasını çalıştır ve gamebar indir. Xbox ı da Google dan indirip tekrar dene. Uygulamalar kısmından silip baştan kur.
var mı hocam bir yöntemş etkinleştirmenin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ltsc sürümün amacı zaten gereksiz şeylerin yüklü gelmemesi oyun araçlarıda buna dahil eğer oyun oynayacaksan bir anlamı yok bence yeni format atmışken w11 pro kur
sadece bu sürümü meraktan kurdum 16 gb ramde nasıl çalışıyor diye. Eğer olmazsa normal 11 kuracagım.

powershell i yönetici olarak açıp bu kodu yapıştır cmd açılacak oradan windows'u etkinleştir istersen sürümünü de pro'ya çevirebilirsin
bu kodu denedim 1 e basıyorum ve bekledıkten sonra
1785307459185.webp
,
böyle oluyor.

Kurulum Etkinleştirme

Powershell'i yönetici olarak aç ve wsreset -i komutunu yapıştır

bu kodu denedim 1 e basıyorum ve bekledıkten sonra
Alıntıyı görüntüle,
böyle oluyor.
komudu yazı 1e basınca error verıyor hocam üsteki mesajda atmıştım fotograf

Geri