Bluetooth Alıcı Verici Ses Adaptör Önerisi Radyo İçin

Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar elimde linkteki (https://cdn.dsmcdn.com/ty1855/prod/...d0-daa7-3d28-ae74-3c513a82f126/1_org_zoom.jpg için Google Görsel Sonuçları) gibi küçük taşınabilir lityum pilli bir radyo var lâkin Bluetooth özelliği yok ben yürürken daha çok kullanacağım için sesi kablosuz kulaklığa verecek bir alıcı verici Bluetooth ses adaptörü lazım radyoda sadece kulaklık girişi var hem internet uzerinden trendyol Hepsiburada ve Vatan bilgisayar,Teknosa,Media Market mağazalarından online özellikle elden alabileceğim 1.000 TL altı çok uygun kaliteli mümkünse hızlı şarj olup şarjı bir günü çıkaracak bir adaptör önerebilir misiniz??Soruma en kısa zamanda geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum zira yakın zamanda şehir dışına çıkmayı düşünüyorum gitmeden almayı istiyorum.

Ekler

• 1000434875.webp
    1000434875.webp
    44.1 KB · Hit: 13
Hiç pratik olmaz bence neden böyle bir kullanım istiyorsun ki. Radyo dinlemek istiyorum desen telefondan da ulaşırsın ona zaten kulaklık kullanıcan.

Hiç pratik olmaz bence neden böyle bir kullanım istiyorsun ki. Radyo dinlemek istiyorum desen telefondan da ulaşırsın ona zaten kulaklık kullanıcan.
Radyo dinlemek istemiyorum içine hafıza kartı takip müzik,bazı program kayıtlarını atıp dinlemek istiyorum telefonda fazla yer kaplıyor birde hepsini koyamıyorum ikide bir indir sil yapacam zahmetli iş😔. Bluetooth alıcı verici adaptör biliyormusunuz?

Son düzenleme:
Radyo dinlemek istemiyorum içine hafıza kartı takip müzik,bazı program kayıtlarını atıp dinlemek istiyorum telefonda fazla yer kaplıyor birde hepsini koyamıyorum ikide bir indir sil yapacam Bluetooth alıcı verici adaptör biliyormusunuz?
Google'a 3.5mm Jack bluetooth adaptör yazıp herhangi birini alabilirsin. Ucuzlar zaten bozulsa bile değişirsin. Ama bu senin yöntem çok büyük amelelik yani. Hafıza kartını telefona da takabilirsin. Hiç olmasa bile bir usb flash bellek alıp dönüştürücü ile telefona takarsın. Yanında radyo taşımaktan daha pratik birçok yöntem var

Google'a 3.5mm Jack bluetooth adaptör yazıp herhangi birini alabilirsin. Ucuzlar zaten bozulsa bile değişirsin. Ama bu senin yöntem çok büyük amelelik yani. Hafıza kartını telefona da takabilirsin. Hiç olmasa bile bir usb flash bellek alıp dönüştürücü ile telefona takarsın. Yanında radyo taşımaktan daha pratik birçok yöntem var
Telefon yeni model hafıza kart yeri yok.Yinede öneriniz için çok teşekkür ederim.

Benimkinde yok maalesef vivo V50 Lıte 5g siz adaptör olarak elden internetten tam marka model önerebilir misiniz??Şarjı hızlı dolacak bir günü çıkaracak?
Hiç böyle bir ürüne ihtiyacim olmadığı için hangisi kalitelidir bilmiyorum. Ama şöyle bir ürün buldum baseus marka olduğu için kaliteli olduğunu düşünüyorum. Kötü yanı Micro usb kablo ile şarj olması. Daha ucuzlarıda var biraz araştırın kıyaslayin kullanıcı yorumlarına bakın.

n11'den Baseus Qiyin Bluetooth Aux Araç Kiti seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Hiç böyle bir ürüne ihtiyacim olmadığı için hangisi kalitelidir bilmiyorum. Ama şöyle bir ürün buldum baseus marka olduğu için kaliteli olduğunu düşünüyorum. Kötü yanı Micro usb kablo ile şarj olması. Daha ucuzlarıda var biraz araştırın kıyaslayin kullanıcı yorumlarına bakın.

n11'den Baseus Qiyin Bluetooth Aux Araç Kiti seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Sağolun yinede birilerine danışmak istiyorum forumda bu aparatları bilen yardımcı olabilecek bildiğiniz kişiler var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,245
Üyeler
201,154
Son üye
Seyitban7

Geri