🔥İndirim Ktc 27″ H27e6 300hz (320 Od) 1ms 2k Fast Ips Pivot Gaming Monitör 9.999,00tl

merhaba,

TCL 27G64 modelinin black smearing durumu nedir, bilginiz var mı?
Black smearing fastest seçeneğinde baya belli oluyor oyunlarda, fast de kullanılınca fena değil, tabi response time düşüyor, full rekabetçi oynayan birine gitmez.

şu videoyu açın 0.9 hızına ayarlayın o zaman anlaşılıyor arkadaşın aksanı.

Black smearing fastest seçeneğinde baya belli oluyor oyunlarda, fast de kullanılınca fena değil, tabi response time düşüyor, full rekabetçi oynayan birine gitmez.

şu videoyu açın 0.9 hızına ayarlayın o zaman anlaşılıyor arkadaşın aksanı.
Sanırım VA panel diye bu şekilde. 25 inc olan IPS onda böyle bir sorun olacağını sanmıyorum. Yinede inceleme videosu bakıyorum.

merhaba,

TCL 27G64 modelinin black smearing durumu nedir, bilginiz var mı?
15434.webp
15433.webp

15435.webp

Full hd monitör alınmaz hocam bu devirde, 2k alın uzun yıllar kullanacaksınız sonuçta.
PC'de oynadığım oyunlar sadece FPS. 27 inc büyük geliyor. FPS için 24.5-25 inch ideal. CS'yi 4:3 oynuyorum. Şuanki monitörümde 390 hz fast ips iade süresi dolmadı. Hz farkından vazgeçip. 390 yerine 300 miniled almak mantıklı geldi sence? 90 hz milisaniyelik fark yaratıyor. Sonuçta görüntü kalitesi parlaklık vs. farkları olacak. Ayrıca 2K fiyatı bana göre yüksek arada 10 bin TL fark oluyor sırf 2K için o farkı veresim gelmiyor. Değer mi sence? Üstelik 27 inc olan VA 25 inch IPS. Bana IPS daha güvenli liman gibi geliyor.

Hocam 390 hz fast ips monitörü iade edip 300 hz miniled mi alayım? Fark bariz olmaz mı görüntü anlamında? Hz düşüşü ne kadar etkiler sence fps oyunlarında?
390hz Fast IPS den sonra 300hz va elbette farkı hissedersin ancak toleransına bağlı. Bu senin deneyip görmen gereken bir şey. Bazısı cok rahatsız olur bazısı olmaz bazısı hic bisi fark etmez kisiye göre degisiyor. Ben tabii ki qd mini led tercih ederim 300hz de az değil sonuçta e sporcu olmak gibi bir hedefin yoksa

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

karşılaştırma olmayınca anlaşılmıyor mesela black smearing durumu Q27G42XNE den daha mı iyi?

390hz Fast IPS den sonra 300hz va elbette farkı hissedersin ancak toleransına bağlı. Bu senin deneyip görmen gereken bir şey. Bazısı cok rahatsız olur bazısı olmaz bazısı hic bisi fark etmez kisiye göre degisiyor. Ben tabii ki qd mini led tercih ederim 300hz de az değil sonuçta e sporcu olmak gibi bir hedefin yoksa
Bu 25 inch 300 hz olan va panel mi? Biraz baktım incelemelerde ips olarak geçiyor. 90 hz fark olacak sadece çok aşırı kötü hissettirmez diye düşünüyorum.

TCL 27G64 fiyatı garip şekilde iyi bu arada. 180 local dimming zone var. TCL 27p3a pro'da 1196 tane.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,179
Üyeler
200,302
Son üye
ardakildaci68

Geri