100.000 TL'ye Aldığım 2. El Sistem Hk. Yorumlarınız.

Render ve oyun için kullanacakmışsın ozaman bu baya iyi sistem bazı arkadaşlar bu gerekli bunu ne yapacan yazmış ama bu baya iyi bir sistem senin ihtiyaçlarına göre
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ramler hynix mi?
6000 mhz cl 30 olduğuna göre % 90 öylr

AMD Ryzen 7 9800X3D
EKRAN KARTI YOK !
MSI MPG X870E Carbon Wi-Fi
Corsair Dominator Titanium RGB 64 GB (2x32) 6000 MHz CL30
Samsung Samsung 990 PRO MZ-V9P2T0BW PCI-Express 4.0 2 TB (2 ADET)
Gamepower Warcry Edge + MSI MEG AI1300P PCIE5 1300W 80 PLUS PLATINUM
Asus ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme İşlemci Sıvı Soğutucu
Lian Li UNI FAN TL Wireless 120 (6 ADET)

Forumdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine bu sistemi 2. el olarak 100.000 TL'ye satın aldım, sizce mantıklı mı?
Ekran kartı olmadığı için RTX 5080 ekran kartı almayı düşünüyorum 50-60 K bandında bir bütçem var 2. el olarak şekilde ekran kartı tavsiyelerinizi de bekliyorum.
iyi fiyat ama ne için kullanacağına göre değişir bu sistemin 5080 li hali dahil için konuşuyorum daha düşük bütçe ile oyunlarda benzer performansı alırsın ama iş içinse kaliteli parçalar gayet okey bence kısacası oyun için fp dengesi iyi değil ama iş için okey bence parçalar kaliteli ve uzun ömürlü olur.

iyi fiyat ama ne için kullanacağına göre değişir bu sistemin 5080 li hali dahil için konuşuyorum daha düşük bütçe ile oyunlarda benzer performansı alırsın ama iş içinse kaliteli parçalar gayet okey bence kısacası oyun için fp dengesi iyi değil ama iş için okey bence parçalar kaliteli ve uzun ömürlü olur.
Uzun süre için render ve oyun için kullanacakmış

İş ve oyun için kullanacağım

Satıcıya sordum ve kutu üzerinde SK Hynix yazıyor dedi ne olduğunu bilmiyorum kötü bir şey mi?
Sk hynix olması baya iyi bişey.Benim bildiğim kadarıyla yanlış dersem arkadaşlar açıklar overclocklanma ihtimalli en iyi bu ramlarde samsung,micron bu üreticili ramlardede oc yapabilirsin ama daha zor

AMD Ryzen 7 9800X3D
EKRAN KARTI YOK !
MSI MPG X870E Carbon Wi-Fi
Corsair Dominator Titanium RGB 64 GB (2x32) 6000 MHz CL30
Samsung Samsung 990 PRO MZ-V9P2T0BW PCI-Express 4.0 2 TB (2 ADET)
Gamepower Warcry Edge + MSI MEG AI1300P PCIE5 1300W 80 PLUS PLATINUM
Asus ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme İşlemci Sıvı Soğutucu
Lian Li UNI FAN TL Wireless 120 (6 ADET)

Forumdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine bu sistemi 2. el olarak 100.000 TL'ye satın aldım, sizce mantıklı mı?
Ekran kartı olmadığı için RTX 5080 ekran kartı almayı düşünüyorum 50-60 K bandında bir bütçem var 2. el olarak şekilde ekran kartı tavsiyelerinizi de bekliyorum.
18 İşlemci
17-18 Anakart
32-33 RAM'ler
8+8 Total 16K SSD'ler

Sadece bu dörtlünün 2. el fiyatları 90K yapıyor zaten. Kasa PSU Sıvı ve Fanlarla 100K gayet güzel rakam. Kazık veya çok diyenlerin piyasadan haberi yok, ya da at gözlüğü takıp olaya sadece işlemci bazında bakıyorlar. Direkt 5080 al geç başka modele bakmaya gerek yok ömürlük sistem olmuş hayırlı olsun

o zaman çok iyi knk güle güle kullan ama ekran kartı için bütçen az kalmış 60k 5080 için az kalıyor ama elini çabuk tut ekran kartlarına yakın zamanda zam gelecekmiş. diye haberler okudum.
Açıkcası ASUS TUF 5080 bakıyorum fakat fiyatlar 2. Elde bile 75K ‘ dan başlıyor vatanda vs kampanya olurda 60k bandlarına düşer mi acaba?

Açıkcası ASUS TUF 5080 bakıyorum fakat fiyatlar 2. Elde bile 75K ‘ dan başlıyor vatanda vs kampanya olurda 60k bandlarına düşer mi acaba?
Sabah Face'de İnno3d verdiler 53'e, KFG'li vatan faturalıydı. Modele çok takılmazdım şahsen, max 60 bandına Palit, İnno3D vs bulabiliyorken Tuf olsun diye 75 verilmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,612
Üyeler
200,457
Son üye
cpt.srabya

Geri