Sistem Yükseltme Planım Var, İncelerseniz Sevinirim.

bakidoruk

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar. Aşağıdaki ürünler ile kurulan bir sistem için F/P diyebilir miyiz, alınacak ürünlerde değişimini tavsiye ettiğiniz var mıdır?

Anakart (alınacak): Asus TUF GAMING B850M-PLUS II
CPU (alınacak): Amd RYZEN 7 9700X
Ram (alınacak): Patriot Viper 2 x 16 GB 6000 mhz CL30
SSD sistem (mevcut): Kioxia Exceria Plus G2 500 GB Gen3
SSD depo (mevcut): Kioxia Exceria Pro 2 TB Gen4
PSU (mevcut): Msi A1000GL

CPU soğutucu Thermalright 120SL var, Cooler Master 120L var. Bu ikisinden birini kullanacağım.
Kasaya karar veremedim.
Ekran kartı büyük ihtimal 9070XT alırım, kovalıyorum.

Merhabalar. Aşağıdaki ürünler ile kurulan bir sistem için F/P diyebilir miyiz, alınacak ürünlerde değişimini tavsiye ettiğiniz var mıdır?

Anakart (alınacak): Asus TUF GAMING B850M-PLUS II
CPU (alınacak): Amd RYZEN 7 9700X
Ram (alınacak): Patriot Viper 2 x 16 GB 6000 mhz CL30
SSD sistem (mevcut): Kioxia Exceria Plus G2 500 GB Gen3
SSD depo (mevcut): Kioxia Exceria Pro 2 TB Gen4
PSU (mevcut): Msi A1000GL

CPU soğutucu Thermalright 120SL var, Cooler Master 120L var. Bu ikisinden birini kullanacağım.
Kasaya karar veremedim.
Ekran kartı büyük ihtimal 9070XT alırım, kovalıyorum.
keşke o psu yu alamsaydın öncelikle.
anakartı atx al onu önermem b850 nin altına düşme ama
ramler çok iyi.
9700x de bu ara 10 küsürlere düştü kaçırılmaz
kasada msi mag pano 130r öneririm

Kasa olarak bunu alabilirsin.

Parça tercihlerin gayet iyi onun dışında. Anakart olarak buna da bakabilirsin.

Anakart güzel ama bütçeyi arttırabilirseniz atx olan modeline bakmanızı tavsiye ederim ram ve işlemci seçiminizde güzel ekran kartınıda 9070xt modelinde asus prime modeli en ucuzu olabilir kozmetik önemliyse daha farklı model bakabilirsiniz

keşke o psu yu alamsaydın öncelikle.
anakartı atx al onu önermem b850 nin altına düşme ama
ramler çok iyi.
9700x de bu ara 10 küsürlere düştü kaçırılmaz
kasada msi mag pano 130r öneririm
Bir yıldır kullanıyorum, herhangi bir şikayetim olmadı. Ses vesaire.
Minik bir kasa ve mAtx anakart düşünmüştüm ama, Atx anakartın sağladığı bir avantajdan dolayı mı?
Kasayı inceleyeceğim, teşekkür ediyorum.

Kasa olarak bunu alabilirsin.

Parça tercihlerin gayet iyi onun dışında. Anakart olarak buna da bakabilirsin.

Kasayı yerde, masanın yanında kullanıyorum. RGB veya akvaryum taleplerim yok, Montech XR Wood gibi bir kasa niyetindeyim. Teşekkür ediyorum.

Anakart güzel ama bütçeyi arttırabilirseniz atx olan modeline bakmanızı tavsiye ederim ram ve işlemci seçiminizde güzel ekran kartınıda 9070xt modelinde asus prime modeli en ucuzu olabilir kozmetik önemliyse daha farklı model bakabilirsiniz
Aynı soruyu sizede sorayım, mAtx form anakartı özellikle istiyorum minik bir kasa yapabilmek için, kronik sorunlar mı var küçük anakartlarda?
Asus Prime 9070XT üstüne çok düşündüm, coolwhine sesinden dolayı çok şikayet almış bilemedim. Teşekkür ediyorum cevaplarınız için.

Bir yıldır kullanıyorum, herhangi bir şikayetim olmadı. Ses vesaire.
Minik bir kasa ve mAtx anakart düşünmüştüm ama, Atx anakartın sağladığı bir avantajdan dolayı mı?
Kasayı inceleyeceğim, teşekkür ediyorum.

Kasayı yerde, masanın yanında kullanıyorum. RGB veya akvaryum taleplerim yok, Montech XR Wood gibi bir kasa niyetindeyim. Teşekkür ediyorum.

Aynı soruyu sizede sorayım, mAtx form anakartı özellikle istiyorum minik bir kasa yapabilmek için, kronik sorunlar mı var küçük anakartlarda?
Asus Prime 9070XT üstüne çok düşündüm, coolwhine sesinden dolayı çok şikayet almış bilemedim. Teşekkür ediyorum cevaplarınız için.
Hem atx ler daha çok şey sunuyo hem de estetik olarak da çok daha iyi duruyolar. Bide sıkışık kasada sıcaklıklar biraz keyfini kaçırabilir

Geri