ddarkbrother20
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,859
Arkadaşlar çok yakın bir arkadaşımıza bu bütçe ile bir sistem toplayacağız. Bunun için tavsiyelerizi bekliyorum.
OEM PC mi tek tek toplamak mıArkadaşlar çok yakın bir arkadaşımıza bu bütçe ile bir sistem toplayacağız. Bunun için tavsiyelerizi bekliyorum.
Fark etmezOEM PC mi tek tek toplamak mı
Çekinceniz yoksa parçaları tek tek ikinci elden alarak daha iyi bir sistem toplayabilirsiniz.Fark etmez
www.itopya.com
Merhaba, bende aynı fiyatlara bir sistem toplamaya çalıştım lakin şuan o fiyatlara en uygun toplayabileceğiniz sistem itopyadaki OEM pakete özelleştirmeyle fazladan bir RAM ve 1 TB ssd güncellemesiyle 56 bin TL civarı bir sistem varç
Ürün linki:
![]()
MODART-CONFETTI V2 / INTEL Core Ultra 5 225F /GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti 8GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
MODART-CONFETTI V2 / INTEL Core Ultra 5 225F /GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti 8GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Yaptığım güncelleştirme:
-Mevcut RAM'den bir tane daha eklemek
-SSD kısmında Lexar NQ790 seçmek
Bu arada soğutucu da değiştirilebilir ama abu şekliyle 56.678 T
Bu fiyata kral 5060 ti 16gb carMerhaba, bende aynı fiyatlara bir sistem toplamaya çalıştım lakin şuan o fiyatlara en uygun toplayabileceğiniz sistem itopyadaki OEM pakete özelleştirmeyle fazladan bir RAM ve 1 TB ssd güncellemesiyle 56 bin TL civarı bir sistem varç
Ürün linki:
![]()
MODART-CONFETTI V2 / INTEL Core Ultra 5 225F /GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti 8GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
MODART-CONFETTI V2 / INTEL Core Ultra 5 225F /GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti 8GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Yaptığım güncelleştirme:
Bu arada soğutucu da değiştirilebilir ama abu şekliyle 56.678 TL
8gb kart taktırcan o paraya yaniMerhaba, bende aynı fiyatlara bir sistem toplamaya çalıştım lakin şuan o fiyatlara en uygun toplayabileceğiniz sistem itopyadaki OEM pakete özelleştirmeyle fazladan bir RAM ve 1 TB ssd güncellemesiyle 56 bin TL civarı bir sistem varç
Ürün linki:
![]()
Yaptığım güncelleştirme:
Bu arada soğutucu da değiştirilebilir ama abu şekliyle 56.678 TL
Bunu özelleştirip 32 GB yapınca 66.662 TL oluyor yani arada 10 bin TL fark var. Birde bunun RAM CL46. Yani bilemedim buda güzel olabilir.8gb kart taktırcan o paraya yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
aciliyet varsa al bunu geç https://www.gamegaraj.com/oem-paketler/cyber-rx9060xt/