🔥İndirim Trendyol Go Algida Dondurmalarda 500 TL Ye 250 TL İndirim

Yalvarıyoruz dondurma alın diyecekler cidden 😂😂
yalvaracağına süt ve düzgün malzemeler kullansa yıllardır piyasayı zorbalıyorlar bakkallara ya bizi satarsın ya diğerlerini diyerek halkın tercih ettiği marka oldukça içinden süt ve düzgün malzemelerin hepsini çıkardılar markaya güvendiler o iş öyle olmuyor işte 2004 te almanyada langneese bademli magnum dondurma yemiştim buradaki algidalardan o zaman bile farklıydı senelerdir evime giremez hediye gelirse geri çeviririm ya da çöpe atarım

yalvaracağına süt ve düzgün malzemeler kullansa yıllardır piyasayı zorbalıyorlar bakkallara ya bizi satarsın ya diğerlerini diyerek halkın tercih ettiği marka oldukça içinden süt ve düzgün malzemelerin hepsini çıkardılar markaya güvendiler o iş öyle olmuyor işte 2004 te almanyada langneese bademli magnum dondurma yemiştim buradaki algidalardan o zaman bile farklıydı senelerdir evime giremez hediye gelirse geri çeviririm ya da çöpe atarım
Çoğu malda öyle ama hocam yediğinden giydiğinden bindiğinden neresinden tutarsan tut bir çoğu marka 2. 3. sınıf mal gönderiyor türkiye'ye malesef ki

Klasik yahudi taktiği önce paralarıyla piyasayı devralıp kaliteli ve ucuz ürünlerle parasıyla rekabet edemeyecek tüm üreticileri piyasadan silerler. Daha sonrasında piyasada tekel konuma gelip, kötü kalitede ürünleri pahalıya satarlar ve piyasada fiyatlandırmayı ve kaliteyi belirlerler. Algida öncesi Türkiye'de panda vs. varken millete bedava dolaplar verip dolap verdiklerinin onları satmasını yasaklayarak piyasadan sildi, yerli üreticileri. Türkiye'nin insanındada millet aklı olmadığı için yerli üreticiler yahudi sermayesinin karşısında ezilerek kepenk kapattı. Tabi bunları anlayacak adam ister...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,469
Üyeler
200,415
Son üye
Brkclk8

Geri