🔥İndirim Trendyol Go Algida Dondurmalarda 500 TL Ye 250 TL İndirim

DrequanN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
606
🔥İndirim - 750/450 Algida İndirim Kombosu Yetişin! (Trendyol Go) | Donanım  Arşivi Forum

*Görsel tarihi yanlıştır ama kampanya aktiftir.

İlk defa sipariş verenlerle yada diğer kuponlarla birleşir mi bilmem ama güzel fiyata geliyor

Boykot ürünler sanırım satılmadığı için kampanya üstüne kampanya yapıyorlar
Bunlar çifte boykot. Hem içerikleri berbat kendin için boykot, hemde insanlık içinde boykot. Çifte kombo boykot yedikleri için ısıtıp ısıtıp indirimle insanlara indirim diye iteliyorlar :D Yoksa kapatıp gidicekler tezgahı bu kadar berbat palm yağlı ürünleri satmaya utanırsın...

Bunlar çifte boykot. Hem içerikleri berbat kendin için boykot, hemde insanlık içinde boykot. Çifte kombo boykot yedikleri için ısıtıp ısıtıp indirimle insanlara indirim diye iteliyorlar :D Yoksa kapatıp gidicekler tezgahı bu kadar berbat palm yağlı ürünleri satmaya utanırsın...
Gerçekten eskisi gibi değil bana da böyle tadı iğrenç geliyor

Çakallar bide utanmadan boykot damgası alan algida satmıyor diye oando diye marka kurmuşlar

bıktık şu boykot mesajlarından almayan almasın mesajda atmasın boşuna konuyu dolduruyorsunuz

bıktık şu boykot mesajlarından almayan almasın mesajda atmasın boşuna konuyu dolduruyorsunuz
İfade özgürlüğü, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın 26. maddesinde "Düşünceyi açıklama ve yayma hürriyeti" başlığı altında güvence altına alınmıştır. Bu temel hak, düşünceleri söz veya yazı ile açıklama, yayma ve resmi makamların engeli olmadan haber alma veya verme serbestliklerini kapsar.
1689'dan beri olan hakkı sen diyince şimdi kaldırıyorlar bekle ben mesaj attım, anayasa mahkemesindeki tanıdık birine ilgilenecekmiş 5dk'ya kaldırıyormuş.
Profilinde Atatürk olan birinin bunu yazmasıda ayrı komedi :D
Gazeteci = Atatatürk Hakkında Ne Biliyorsunuz ?
Modern Atatürkçü = 1881-1938 Bide Anasının adı Zübeyde Babasının Adı Ali Rıza
G= Başka bir şey Bilmiyormusun ?
A = Selanik, He bide saçları sarı abi
G = Peki Nutuk, İnklaplar, 57. Alay falan biliyormusun ?
A = Onlar Ne ?
G = Tebrikler modern çağın önde gelen bayrak taşıyıcısı Atatürk'çüsü oldun :D
Konunun dolmasının nedeni ise boykot yazanlar değil, boykot yazanlar ile arap ırkçılığı yaparak tartışmaya girenlerdir. Yoksa boykot yazan 1 cümle yazıp gidiyor, siz kavga arıyorsunuz.

Boykotçular yorum atmazsa konu daha üste çıkmaz ve daha az kişi görür. Boykotunuzu böylece daha etkili yaparsınız.

• Beğen
Reaksiyonlar: linx
Sağlık bozana boykot İsrail'e ayrı boykot eve sokmam palm yağ fruktoz glukoz koyan her firmaya kaliteli selam söylüyorum

En son Migros'un %50 kampanyasında 8 adet dolaba stoklayım dedim, demez olaydım o büyük paketlerin tanesini 200'e değil 20 TL verseler almam bir daha hepsini çöpe attım. İnsan utanır ya dondurma diye millete kimyasal gıda dayıyorlar...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,429
Üyeler
200,400
Son üye
furynight

Geri