- Reaksiyon skoru
- 79
reis 7500f le 9070xt dizmişsin ne anlatıyonTamam bana 9070xt ver sana 1060 verıcem anlaştık mı
reis 7500f le 9070xt dizmişsin ne anlatıyonTamam bana 9070xt ver sana 1060 verıcem anlaştık mı
Sen dizsen bile alamayacağın performansı alıyorum bu sistemle koçumreis 7500f le 9070xt dizmişsin ne anlatıyon
Tekrar banlanmali sadece forumdan değil zihnende banlanmaliram exposu böyle şeylere sebep oluyor genelde am5'te ramler çok kararsız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sen ban yememiş miydin?
Yeni hesap açmış bu ban yediydiSen dizsen bile alamayacağın performansı alıyorum bu sistemle koçum
Tekrar banlanmali sadece forumdan değil zihnende banlanmali
potansiyel salçaYeni hesap açmış bu ban yediydi
Benim ramler intel XMP problem yaşar mıyım acaba profil ayarı yapıyor sadece biliyorum da adam Expo olduğu için sorun yaşıyorsa sadece ben ne yaşarım acabaram exposu böyle şeylere sebep oluyor genelde am5'te ramler çok kararsız
sen ban yememiş miydin?
yav bişey olmaz al sen hallolurBenim ramler intel XMP problem yaşar mıyım acaba profil ayarı yapıyor sadece biliyorum da adam Expo olduğu için sorun yaşıyorsa sadece ben ne yaşarım acaba
o tarz benchmarklarda çok fzla değişken bileşen oluyor. aynı sistemle farklı fpsler bile gördüğüm videolar oluyorduSonsuza dek bozuk kalmaz her halde bir gün fix gelir
Yapmaya çalışırım ancak bu dediğinizi bulmak gayet kolay zaten youtube’a rtx 3080 vs Rx 9070 xt yazarsanız sonuçlar benim size ileteceğimden farksız olur
Teşekkürler hocam sıkıntı yok acısıyla tatlısıyla objektif olmak lazım arkadaş gırgırında galiba biraz
tam aradığım tarzda bu çok teşekkürler hocam.Sistemim imza kısmında var 32gb ram 7800x3d + 9070xt üşenmedim yazdım değerler bu şekilde
KCD2 Gelişmiş görüntü ayarları, bitki örtüsü ve gölgeler ultra geri kalan tüm ayarlar deneysel ( deneysel bu oyunda en üst grafik oluyor ve gelecekteki güçlü kartlar için konmuş özel bir ayar) . Fsr 4.1 native 2k 65-90 fps gayet akıcı
God of war 2k fsr native her şey ultrada 100-160 fp arası yerden yere göre değişiyor tabii
Spiderman remastered RT max, her şey ultra 2k fsr native 85-120 fps
Horizon forbidden west fsr 4 native yine her şey en yüksek ayarlarda 100-130 fps 2k
Ghost of tsusima da horizon forbidden ile aynı.
Last of us 1-2 fsr 4 2k native çözünürlük her şey ultra 85-120 fps
Forza horizon 6 her şey en yüksek ayarlarda rt maximum 60-90 fps
Cronos new dawn, rt maximum her şey ultra ayarlarda 60-70 fps 2k native
yok sorun yaşamadımumarım hocam hayırlı olsun sizinde
bende öyle düşündüğüm için aldım artık beklemek istemedim
watt man hatası vs. alıyor musunuz hiç vb. sürücü sorunu vs.
3070ti dan 9070xt geçtim forza 5 130-140 fpslerden 270-300 aralarına uzandı hocamKart gelince 3080ile dogrudsn fps farkini yazabilirmisiniz hocam ben de dusunuyorum da 3070tiden gecmeyi. Mesela 3080le 100-120arasi fos aldiginiz oyunda ayni ayarda bu kartla ne kadar aliyorsunuz gibi karsilastirilmali yaparak guncellerseniz supper olur her acidan . Tabi vaktiniz olursa![]()
Param var yine de nvidia almıyorum.9070xt kullanıyom param olsa nvidia alırdım
nvidia her zaman en iyisi diye bir şey olduğunu düşünmüyorum en uygun fiyata performansı kim veriyorsa bence o alınmalınvidia dan amd ye düşüş olmuş başka bişe değil
tamamdır yarın ulaşacak diyor amazon gelsin bakalımyav bişey olmaz al sen hallolur
ban yemiş zaa