Yks Sayısal 120-130 Bin Örnek Sonuç Atabilirmisiniz

mezuna kesin düşünmeye bir şey demiyom ama çalışmayı bırakmak en büyük hatadır bence
rahat olcan ya :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fizik Kimya Biyoloji'de bu kadar iyi olup matematiği zayıf olan ilk defa birini gördüm. Normalde birinin matematiği iyi olur fkb'ye asılırlar. Senin işin daha kolay. Güzelce çalış da seneye güzel bi derece yap maşallah. Ama atman iyi olmamış yapma sakın.

mezuna kesin düşünmeye bir şey demiyom ama çalışmayı bırakmak en büyük hatadır bence
https://forum.donanimarsivi.com/konu/izmir-dershane-onerisi.1248267/ tavsiyeniz var mıdır

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
  • Beğen
izmirde değilim ve ben dershanede öyle bir ayaklanma çıkarmıştım ki instadan falan engel attılar sonra iptal etmiştim zaten
adamların yaptığı üçkağıdı yaydım her yere
dershane gereksiz bir de bence zaman kaybı
çoğu üçkağıtçı zaten 5 tane gezdim şimdiye kadar hepsi ticarethane

• Beğen
Bu yıl 12. Sınıfa girdim hedefim 120 ile 130 bin arası varsa atabilecek çok memnun olurum sayısal bölümdeyim
Her sene değişiyor ona cok bakma sen. Çalışmaya bak bunlara zaman harcama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çoğu üçkağıtçı zaten 5 tane gezdim şimdiye kadar hepsi ticarethane
Dershaneye 5 kurus verilmez evde otur video izle daha kaliteli

• Beğen
bizden 15k para almışlardı dünyanın en boktan 10 kitabını falan verdiler finalin kendi yayınıydı
neredeyse tüm adanadaki final şubelerinden engelliyim
Benimki vip dershaneydi 2024 25 sezonunda seneligi yaz dahil 300k falandi ben bedavaya gitmistim. 3 kisilikti sınıflar vs de ders bile dinlemiyodum aga dershane benlik değil. Hava hos sınavada son 1 ay calistim zaten 1 ay kala ayt matın ilk konusunu bilmiyodum

• Beğen
bizden 15k para almışlardı dünyanın en boktan 10 kitabını falan verdiler finalin kendi yayınıydı
neredeyse tüm adanadaki final şubelerinden engelliyim
şu tarz bi olay yaşarsam bu sene camdan atarım kendimi çok dikkatli seçmem lazım dershaneyi de konuma cevap veren yokkk

• Üzgün
Benimki vip dershaneydi 2024 25 sezonunda seneligi yaz dahil 300k falandi ben bedavaya gitmistim. 3 kisilikti sınıflar vs de ders bile dinlemiyodum aga dershane benlik değil. Hava hos sınavada son 1 ay calistim zaten 1 ay kala ayt matın ilk konusunu bilmiyodum
evde çalışmak gibisi yok

evde çalışmak gibisi yok
Zaten oyle ya. Bazıları da ciddi ortam olmadan calısamıyor. Ben evde daha rahat calısıyorum konfor alanı abi rahat olacaksin

• Beğen
şu tarz bi olay yaşarsam bu sene camdan atarım kendimi çok dikkatli seçmem lazım dershaneyi de konuma cevap veren yokkk
kendine güveniyorsan evde çalışman kendin program yapman çok daha iyi. Ben eylülde tablet almıştım full ondan çalışıyordum. Yakında lisans kpss başlayacam İnşallah arada bir denemeye gitme dışında fizikselle işim olmayacak

benim için de tam tersi dershane şart
Bak akademik olarak zirveyi gormus biri olarak(cagaloglu anadolu lisesinde okudum) okulun vesaire gram onemi yok. Sen tıp istiyorsan o ayrı çok iyi sıralama istiyor ama onun harici mühendisliktir baska bölümdür özeli 200 300k alan bölümler icin kafayı patlatma ailenin durumu varsa. Eline alacagın sadece 1 diploma günümüzde işverenler nerden mezun olduguna degil ne yaptıgına bakıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,736
Üyeler
201,018
Son üye
Feyyat

Geri