19 Bin Liralık Klavye Alınır mı?

Bir sürü klavye deneyimlemiş biri olarak bu klavyenin bu parayı hak edip etmediğinden hiç emin değilim. Siyah rengi güzeldi fakat stoğu kalmamış. Kullanan ya da tavsiye eden varsa, direkt alacağım.

wraithten 100 liralık ürün alırken bile akla karayı seçiyorum. Teknik destek süreci iade süreci bezdiren bir firma.

wraithten 100 liralık ürün alırken bile akla karayı seçiyorum. Teknik destek süreci iade süreci bezdiren bir firma.
Bugüne kadar belki de 50'den fazla ürün almışımdır ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. İade politikası da değiştiği için şu an bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Tabii arada sorun yaşayanlar oluyordur ama ben bugüne kadar hiç karşılaşmadım.

Hobi ve koleksiyon diyelim. Elimde bir sürü mouse, klavye ve mousepad birikti. Koleksiyon yapmayı ve yeni ürünler deneyimlemeyi çok seviyorum. Aynı zamanda deneyimlediklerimi burada paylaşmayı ve önerilerde bulunmayı da seviyorum. O yüzden aslında...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

35 Bin liralık klavye 1-2 günde tükendi bu fiyatlar bana normal geliyor artık.
Kral meslek ne

koleksiyonuna bir parca katacaksın bunun fiyatı 1 milyon olsa da sana verecegi manevi deger daha onemli . pahalı baska kıymetli baska . onun dısında klavye kullanmak icin alacaksan o fiyata 20 tane klavye alırsın hemen hemen aynı ozellıkte

koleksiyonuna bir parca katacaksın bunun fiyatı 1 milyon olsa da sana verecegi manevi deger daha onemli . pahalı baska kıymetli baska . onun dısında klavye kullanmak icin alacaksan o fiyata 20 tane klavye alırsın hemen hemen aynı ozellıkte
Üstüne 700 koyup 1.3 multijet egea alabilir miyim

Hocam 1.5 hybrid modeli hakkında bilginiz var mı benim yeğene alacaklar 18. yaş gününde hybrid olayı nasıl işliyor acaba
şanzımanı çok güzel bendeki modelin dctsi yavaş çalışıyor vites geçişlerinde hibrit sistemi çok iyi değil ama sadece elektrikle 4 km kadar gidebiliyor motorun kronikleri hakkında bilgim yok hangi şehirde yaşıyor birde şehir içi mi uzun yol mu kullanacak ona göre nokta atışı öneri yapabilirim isterseniz özelden yazın konu dağılmasın veya yeni konu açın başka bilgisi olan insanlarda yardımcı olur

Daha 2 ay var, muhtemelen 2 ay sonra karar verilmemişse konu açarım hocam.

Klavyeyi alayım mı ne diyorsunuz :D

Şov peşinde

Çoğu kişiye bu fiyata yorum yapmak düşmez elinden geliyorsa al bu kadar pahalıysa illa bir özelliği vardır ama zorlanacaksan gerek yok

Çoğu kişiye bu fiyata yorum yapmak düşmez elinden geliyorsa al bu kadar pahalıysa illa bir özelliği vardır ama zorlanacaksan gerek yok
Bütçem el vermese 19kya klavyeye bakmaya tenezzül bile etmezdim hocam bu işin hobisindeyiz siyah rengi stoklara gelirse almayı düşünüyorum ileride satarken daha kolay olur diye

Geri