19 Bin Liralık Klavye Alınır mı?

lortarda

80+ Silver
Reaksiyon skoru
651
Bir sürü klavye deneyimlemiş biri olarak bu klavyenin bu parayı hak edip etmediğinden hiç emin değilim. Siyah rengi güzeldi fakat stoğu kalmamış. Kullanan ya da tavsiye eden varsa, direkt alacağım.

Bir sürü klavye deneyimlemiş biri olarak bu klavyenin bu parayı hak edip etmediğinden hiç emin değilim. Siyah rengi güzeldi fakat stoğu kalmamış. Kullanan ya da tavsiye eden varsa, direkt alacağım.

O kadar pahalı ki kimse almamış tek yorum yok

neden mesela 19'a klavye alıp ne yapmayı düşünüyosun kral sadece kozmetik için mi

O kadar pahalı ki kimse almamış tek yorum yok
Siteye ekleneli 1 hafta olmuş ve siyah rengi bile tükenmiş. Alanlar var fakat henüz yorum yapan olmadı, büyük ihtimalle ürünler daha yeni ulaşmaya başladı.

neden mesela 19'a klavye alıp ne yapmayı düşünüyosun kral sadece kozmetik için mi
Hobi ve koleksiyon diyelim. Elimde bir sürü mouse, klavye ve mousepad birikti. Koleksiyon yapmayı ve yeni ürünler deneyimlemeyi çok seviyorum. Aynı zamanda deneyimlediklerimi burada paylaşmayı ve önerilerde bulunmayı da seviyorum. O yüzden aslında...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir klavyeye 19 bin lira vermem için düşünce gücüyle falan tuşlara basabilmem lazım o fiyat ne öyle.

35 Bin liralık klavye 1-2 günde tükendi bu fiyatlar bana normal geliyor artık.

Hobi ve koleksiyon diyelim. Elimde bir sürü mouse, klavye ve mousepad birikti. Koleksiyon yapmayı ve yeni ürünler deneyimlemeyi çok seviyorum. Aynı zamanda deneyimlediklerimi burada paylaşmayı ve önerilerde bulunmayı da seviyorum. O yüzden aslında...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

35 Bin liralık klavye 1-2 günde tükendi bu fiyatlar bana normal geliyor artık.
çok merak ettim sistem ne hocam peki

gereksiz heves.. 19k hiçbir klavyeye verilmez

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
19k klavye için seni zorlamayacak bir paraysa alınır herkesin bütçesi farklı

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
e hocam zaten koleksiyonsa ve bu paralar normal geliyorsa al en kötü kenarda yatar koleksiyon genişler :D
19k klavye için seni zorlamayacak bir paraysa alınır herkesin bütçesi farklı
O zaman şöyle sorayım size

Bu 3 ürünü almak mı ?

Yoksa tek ürün olarak bunu mu ?

O zaman şöyle sorayım size

Bu 3 ürünü almak mı ?

Yoksa tek ürün olarak bunu mu ?

tipi hoş ben bunu kullanırım büyük ihtimal diyosan tek klavye, tipi değişik fantezi olsun diye alıyorum diyosan diğer 3ü bence

Geri